Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Csokiii
üzenetére
a kivágott lemez néha deformálódik.
meg kell vizsgálni, hogy "szintben" maradt-e.az élekre létezik különböző beszerzésekből élvédő gumi.
amit csak rá kell húzni.
(ez csak tájékoztatás.)
természetesen ez a gumizás jelen esetben nem jó, mert azon feküdne fel a plexi.a rácsozás, plexizés ragasztása csak akkor jó, ha a kivágott lemez egyenes marad.
ha picit is meghajlott, akkor az átmenő, így összehúzó csavarozás javallt, mert az erőszakosan, de ezeket kiegyenlíti, egymáshoz húzza az enyagokat.
ha az egyik felület kicsit görbe, a másik totál sima, akkor hiába ragasztja az ember össze, akár teljses összeszorítással a kötés idejére, idővel szét fog feszítődni.
viszont ha a ragsztó nem túl rideg, picit gumiszerű, akkor az idő múltával is lesz minimális játék, tolerancia.(a véleményemet úgy vedd figyelembe, hogy csak rácsoztam, de nem plexiztem még személyesen!!!)
-
válasz
Csokiii
üzenetére
Én a csavart ajánlom, sérülés esetén könnyen cserélhető a plexi, nem marad rész a plexi és az oldallap között ha egyenes az oldallap.
Nálam a kétoldalú ragasztószalag kb 0,5 - 0,7 milis távolságot tartott a plexi és a lap között, valszeg túl vastag ragasztószalagot használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Parfüm topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Windows 11
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest