- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viperabácsi #1110 üzenetére
Köszönöm
Ezzel teljesen egyet értek(#1113) Engineer086
Köszönöm, nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésed! A plexi elkészítését élveztem a legjobban a munkám során. Sok mindennel próbálkoztam míg végül a selyemcérna volt a legalkalmasabb a vágásra. Próbálkoztam a bicikli fékeknél és váltóknál használt acélsodronnyal is de az bizonyult a leg alkalmatlanabnak, pár perc alatt felmelegedett és elpattant.(#1114) Bari
Köszönöm, az előlap elég sok fejtörést okozott de végül csak sikerölt összehozni
Az eredeti előlapból megmaradt keretéhez pillanatragasztóval ragasztottam hozzá az új plexi előlapot, néhány pici foltnyi pillanatragasztó maradt az előlapon amelyet nem csiszoltam le. Ez nagy hiba volt, mert festésnél a festék reakcióba lépett a pillanatragasztóval és elég mélyen belemart a plexibe.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest