- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
Azért fizessek közel 10 rugót, hogy lefuttathassak egy semmirevaló tesztprogramot, hát el vannak ezek varázsolva. Mondjuk az se semmi, hogy a múlt héten az indexen írtak arról, hogy valahol tesztelték a konyhai robotgépeket és kiderült, hogy nem a legdrágább a legjobb. Mondom, megnézem már a linket, pont jó lenne karácsonyra egy (persze biztos ezért is csinálták most). Erre az is kér közel 2 rugót, hogy elolvashassam a tesztjüket. Hogy Bendegúzt idézzem: "Hová jutna a világ, ha minden halott így rikácsolna" Ez jutott eszembe, meg hogy kiveszett a világból a tisztesség. És ne jöjjön nekem senki, hogy de hát munka van benne. Számtalan dolog mögött van munka, amit nem illik anyagiasítani. Mondjuk a játékfordítás is ide sorolható szerintem, de már elkanyarodtam. Bocs, ha hosszú voltam, épp sörözök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest