- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Juhaszatti #36 üzenetére
Az ikonok nem de az oprendszer drdoid nem olyan hogy a két szélső 10-20 px bele lenne tervezve hogy az app csak odáig tud rajzolni... (vagy aktívan legyen hogy meddig van a rendes terület és a lehajló) Így a böngészőnek a szövege már frankón lehajlik. Persze lehet aktívan bemozgatni és benagyítani hogy az még ne hajoljon le de most komolyan pixel szinten mozgassam a szöveget emiatt?
-
kchris78
veterán
válasz
RaveForce #17 üzenetére
Nem vagyunk egyformak. Nem a monitor mogul fotokat nezegettem hanem tobbszor is mellettem olvastam a szomszed gepet mert tomeg volt a metron es joparszor nyomkodtam mar EDGE S6 S7-eket is tobbszor is hosszabb ideig. Azert elore is elnezest kerek ha ennyi tapasztalat alapjan ugy dontottem hogy nem cserelek erre hogy "valodi" tapasztalatom legyen.
-
kchris78
veterán
Nem ertem ezt az ivelt maniat. Az a legnagyobb gaz hogy a bongeszo tartalma mar lebukik ket oldalt. Igy kicsit olvashatatlanabb a szoveg, osszemosodik ket oldalt a hatterrel... A turkozodes plusz erre rakodik..
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest