- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Nem tudom a hsz miért tünt neked fikázásnak, nem stílusom ez a fajta megnyilvánulás. Elég ránézni a CPU tápáramköreire, és mindjárt látszik rajta, hogy azt a 3 fázist nem ilyen procik ellátására fejlesztették.Azok a kondik ha rajtuk keresztül tartósan 3-4 A folyna át, gyorsan az örök vadászmezőkre kerülnének.
De szerintem a lap support-jában sincs a támogatott processzorok között a phenom proci.Szerk: látom HERRZ már leírta előttem.
-
HERR Z
veterán
azabaj hogy az a lap phenom1-et sem ismeri nemhogy phenom2-t
illetve az áramellátós része elég sovány, szal ha azt akarod hogy elégjen akkor nyugodtan tegyél bele ekkora procit -saját felelősségre, de be se fog postolni
nem véletlenül van az újabb am2+/am3-mas lapokon 140w+ plecsni, kell hogy bírja a strapát, a te lapodat meg még X2-re tervezték, aminél a csúcsmodell zabált 90w-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest