- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szten Márs #92 üzenetére
a gép szép, és korrekt... de. nehéz dolga lesz. nemtom, a nikon mit újít a d400-ban, de az igazság az, h a k-7 a d300-at sem éri utol igazán. ha varázsoltak volna valamit azzal a szenzorral (tilt/shift, hdr, mittoménmi, amikről pletykáltak), azzal lenne tele az internet. így viszont a k-7 "csak" egy up-to-date váz, semmi több.
nekem amúgy nagyon tetszik pofára, az már kevésbé, hogy a kis méret mellett marha nehéz vas lett. az biztos, hogy a k20d-nél sokkal vonzóbb (volna nekem).
-
válasz
Szten Márs #87 üzenetére
oké, akkor 21-e, a mondanivalómon nem változtat. inkább örülnél, h ennyien várják, nem én vagyok pentax-buzi...
-
válasz
Szten Márs #81 üzenetére
ha tényleg holnap lesz a bejelentés, simán tudhatja vhonnan. a nagy site-ok meg betartják az embargót, mert van érdemi kapcsolatuk a gyártóval (nálunk a ph-n ugyanez megy: kispöcs hw site-ok be bírnak előzni olykor-olykor, mert mi nem rúgjuk fel az nda-t).
-
-
sztem sima aps-c lesz, nemtom, honnan származnak a nagyobb érzékelőkről szóló pletykák, én wishful thinkingnek tippelném őket. de persze titkon én is reménykedem, h tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged