- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clorf
tag
Én egy standalone mod HoI2 bel játszottam sokat, a "Darkest Hour"-ral. Abban mintha megoldották volna a modderek (mármint akik effektíve megcsinálták a játékot mint stand alone) hogy több szálon menjen. A Grand Champing mod (a modban) volt a kedvencem.
De vannak olyan játékaim aminál teljesen mindegy milyen vga-cpu-ram van a gépben. Ark Survival még így is szétforralja a gépet közepes beállításokkal, ssd re telepítve, ment is le a gépről, esetleg ha _végre_ megcsinálják a dx12 es módot és nem a geforce os driver támogatásra fogják a halasztást, majd akkor adok neki egy utolsó esélyt -.-
-
Clorf
tag
Hát mielőtt írtam ide gyorsan rákerestem erre az igp+dvga dologra...
http://www.pcgamer.com/directx-12-will-be-able-to-use-your-integrated-gpu-to-improve-performance/Amúgy igen egy full AMD konfigban biztosan megfog valósulni a Ryzenes APU vonalon Vega IGP-vel, csak a bökkenő ott volt az én esetemben, hogy nincsen időm kivárni hogy legyen belőle termék + amit kifelejtettem indokként: olyan játékokat játszok ahol kell az 1magos teljesítmény mint a,Stellaris vagy Natural Selection 2 stb.
Megjegyzés: Stellaris így is diavetítés (mid game), hiába a 2x akkora (cinebench 11.5 64bit) 1 magos teljesítmény a régi FX-6300omhoz képest -.-
-
Clorf
tag
Most építettem egy hónapja az asztali konfigom,
i5 7600 (hd630) + Gigabyte R9 280xElvben vannak olyan feladatok amiknél előny lenne hogy van Igp aminek közös memória területen tud dolgozni a CPU val (mennyire örültem amikor a HTPC-m be vett Amd A10 5800k ról kiderült hogy az kuka ebből a szempontból mert az még nem tudta ezt -.-).
Egyenlőre csak SVP-nél élvezem azt, hogy igp-vel dolgoztatom a programot, 12w+ fogyasztással, a Dvga meg pihenhet közben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest