- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Cathfaern #115 üzenetére
"nagyon nem arra találták ki, amire (vagy ahogy) jelenleg használják [...] Persze az igaz, hogy a legszarabb nyelvben is lehet jó programot írni, de sokkal jobb, ha már a nyelv is kikényszeríti ezt"
Ezzel viszont nagyon egyetértek.
"És erre azt mondani, hogy akkor a programozókat kell fejleszteni kb. olyan szintű dolog, mint azt mondani, hogy szüntessük meg a warezt"
Pedig de, én ezt látom. PHP-ban és JS-ben is lehet nagyszerű dolgokat alkotni, és alkotnak is. Dolgozok szerencsére olyan emberrel, aki az előbbiből nagyon jó, és szívesen tanulok tőle. Olyan megoldásokat alkalmaz ebben a szerintem is túl laza nyelvben, hogy az életben nem jutna eszembe. Viszont sajnos dolgozok olyanokkal is, hogy az agyam eldobom mikor ránézek a kódjukra. Szóval lehet nem tökéletes nyelvek ezek, sőt, aláírom én is, de hogy lehet velük dolgozni szépen is, az biztos. És aki egy picit is igényes a munkájára, az látja mi a különbség a jól és a rosszul megírt program között, nem pedig csak a működőt és a nem működőt keresi, ami bizony a PHP és JS fejlesztőkre jellemző.
-
ntomka
nagyúr
Én akármerre járok és akármilyen nyelven írt programot látok, egyelőre jó és rossz programozót látok (esetleg fejlődőképest, mint amibe magamat is sorolnám). Az egy dolog, hogy valakinek nem tetszik egy programnyelv, de ettől még nem lesz rossz. A PHP és a JS is jó és megvan a maga helye és célja, ha jó ember keze alá kerül, mint ahogy minden emberi eszköz.
-
ntomka
nagyúr
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
A flash-t nem ok nélkül utálják ki a webről. Van egy gazdája aki sz@rt hosszú évekig az egészbe, hát persze, hogy megutálta mindenki. Most persze elkezdett kapkodni, hogy mentse, de ugye ezt nem akkor kéne amikor már késő. Ahogy előttem is mondták, a JS legalább aktív és átgondolt fejlesztés alatt áll.
(#11) emvy: Mitől az a node.js?
-
ntomka
nagyúr
A JS olyan helyekre is beette már magát, amikről korábban álmodni sem mertek. Szerintem az esélyük a kiütésére konvergál a 0-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest