- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
Na megvan a majdnem teljesen kiöregedett Clevo-m utódja, sajnos csak időmilliomos vagyok. Nem lesz egy egy kicsit kisebb méretben? Én nagyon meg vagyok még mindig elégedve a sajátommal. Még Cod 4re is ráveszem néha, pedig már nem mai a kicsike.
A felbontáshoz. Szobatársamnak van egy 20" os Samsungja de majd ki folyik a szemem annyira pixeles, de neki ez kellett mert akciós volt. Nem tudom hogy az enegiatakarékosság miatt vagy mi de nekem csak a notebookba rakott lcd felel meg. A rendes asztalinál kifolyik a szemem.
A tv-hez. Na ne kelljen már a folyosóról néznem a "HD" tv-t hogy ne lássam a pixeleket táncolni. Na tescoban is kifolyik a szemem mikor arra járok.
2 ekkor a videokártyával és ekkora kijelzővel más csak mobil radiátornak hívhatunk egy gépet. -
(Darkwood)
őstag
9800M GTX SLI... na igen ez már tényleg gamer notebook!
-
Franklin
addikt
Én igazából az akksi témát nem értem. Nem tökmindegy, hogy 10 vagy 20 percet bír akksival? Ez a gép egyértelműen nem hordozhatóságra készült, hanem asztali pc kiváltására. Lesz neki hely az asztalon, lesz neki konnektor is a közelben és kész, soha nem kell akksiról működnie.
Cserébe jobban néz ki, mint egy asztali pc és kisebb helyet is foglal. És végül is ez a DTR notik lényege, nem?
-
sanzi89
addikt
De ebben az árban valószínűleg benne lesz egy lábmelegítő (másnéven töltő) egy gorfi és melegszendvics sütő (másnéven klaviatúra). De ne legyen igazam...
-
Metalfan
senior tag
Kár, hogy nem én vagyok a célközönsége ennek a gépnek
-
Kekem a T43p-men 1600x1200-as kijelző tökéletes, és nagyon szeretem. A kissebb felbontásúakon már csak csodálkozom, és nem igazán tudom élvezni őket.
Asztalinál a Dell 19 colos biztosítja az 1600x1200-at.
Már nagyon megszoktam és nem szeretnék kissebbet.
Csak épp a gyártók kínálatában nagyon kis szegmenst képvisel ez a felbontás, vagy ennél nagyobb. -
Jack O'Neill
tag
Nem értem ezt a képpont méret mizériát. Az emberi szem 0.1mm-es felbontással különböztet meg két pixelt. A mai monitoroknál 0,27mm az átlag ezeknél meg lemennek 0,2-ig. Még mindíg messze van ez attól hogy ne is láss átmenetet két pixel közt. Szóval nyugodtan lehet növelni a fellbontást még. (legalább nem kell AA), az meg, hogy a Windows szarul jeleníti meg a betüket ekkorra felbontáson..hát ez nem a monitor technológia hibája. Tessék manuálisan növelni.
-
mephi666
nagyúr
végülis 18" fölött picivel ekkora felbontásban már lehet, hogy felesleges az fsaa, mert olyan aprók a pixelek, hogy nem tűnik fel
azért voltam ezen a véleményen, mert 1280x1024-ben használok egy 5:4-es tft-t és az nekem tökéletesen elég filmre és játékra is... fullhd-ra meg majd egy 82" fölötti tv-t akarok... azt 3-4méterről kényelmes nézni...
-
orbano
félisten
a barátom is ezt mondta látatlanban, amíg rá nem vettem, hogy vegye meg (először egy 15" 1400x1050-es notebookot, most pedig egy dell 2407-et). az előbbi tényleg egy picit sok volt neki, de betűméret-növeléssel jól tudta használni és szerette, a dell pedig tökéletes számára, alapbeállításokkal prímán lát rajta mindent (és gép előtt dolgozik, 3d tervez, számításokat végez, dokumentál).
egyébként ezen a notin lehet, hogy egy átlagosan gyenge szenek sok a fullHD, és elég lenne az 1680, de egy normális látású embernek a 15,4 1680x1050 kiváló élmény (két kollégám és két jóbarátom is ilyen notebokot használ), így el tudom képzelni hogy 18"-on az 1920x1080 is nagyon élvezetes lehet. pláne egy olyan gépen, amit játékra, multimédiára terveztek. -
_Orbi_
aktív tag
Ott sem sokáig Crysis-oznál, mert 20 perc alatt lemerülne az akksi.
De ennek hogyan oldják meg a megfelelő hűtését? nehezen tudom elképzelni, hogy egy 4magos dinnye, meg annak a 3 VGA-nak a hőlyét el lehet vezetni olyan kis helyen úgy, hogy ne melegedjen túl semmi sem...
-
Kriza
őstag
Ez a konfig még asztali gépben is megabrutál szörnyeteg, nemhogy notiban.
-
sekli
addikt
Összecsukva a tetejére lehetne rakni négy Eee-t, és még lehet, hogy le se lógnának róla...
-
xedos
addikt
Full HD 15.4-ben már jó pár éve van és használják is!
HP -DELL-IBM csúcskategóriás workstation notikban.
Főleg tervezgetéseknél jön jól ez a felbontás, de gondolom egy grafikus sem panaszkodna...
Amúgy ezeknél a gépeknél nem az akksiidő a fontos, hanem az, hogy "kis" helyet foglal...
mégis könnyü elvinni egy lanpartira... -
mephi666
nagyúr
hát nem tudom, nem ültem még ilyen előtt, de én egy 19" 5:4-est 1280x1024-ben használok... ez szélesebb kicsit, de magasságban meg kevesebb... ekkora képátlónál szerintem bőven elég lenne 1366x768 vagy 1680x1050... nincs baj a szememmel, de kényelmesebb szerintem az általam írt felbontások egyike, mint a fullhd
-
orbano
félisten
ültél már 24" 1920x1200-as kijelző előtt? Egyáltalán nem kicsik a pixelek. A szemüveges, nem túl jól látó barátom odavan érte. Egy ilyen 18"-os monitoron nyilván kisebbek ap ixelek, de valamivel közelebbről nézed. Nekem pl. simán jól látható rajta minden. Akinek meg túl kicsi, mert rossz a szeme... hát az ne vegye meg. A HP gyárt ilyen felbontással 15,4-es monitort, és azért sokan meg is veszik...
-
mephi666
nagyúr
valószínű, hogy ha ilyenre van pénz, akkor nem vonattal fogsz már utazni
főleg nem így, hogy sztrájkolnak nonstop...
egyébként én is rengeteg egyébre el tudnám verni a pénzem... pl összeraknék töredékéből egy ütőképesebb gépet és ha mozgatni akarom, felfogadok egy hordárt hozzá -
tzsolesz
nagyúr
Úristen, muszáj a vonaton is Crysis-ozni? Hát ez nagyon nagy kiváltság. Ehelyett inkább vennék egy Opel Astra G-ét. Vagy nyitnék egy vállalkozást valahol. Mert igen közel lesz az ára 1M forinthoz.
Milliomosok előnyben.
De hát ez van, nem engem céloztak meg. Na.
-
Enton
addikt
NA egy ilyen éppen jól jönne! Erre már tudnám azt mondani hogy megvenném, habár bőven elég lenne egy 9800GTM is bele az integrált mellé!
Meg egy E8400-es mobil megfelelője is bőven elég lenne proci helyet! A többi része maradhat, elfér benne! -
mephi666
nagyúr
ekkora képátló és fullhd? mekkorák így a pixelek? :S ezt a részét kicsit meggondolatlanságnak tartom... a fullhd-nek 26" fölött látom igazából értelmét... ez olyan dolog a szememben, mint pl hordozható dvd-lejátszón a dvd-zés, holott akkora kijelzőn még majdnem a videocd is kinéz valahogy
-
jasohn
tag
Szép kis masina lesz.
Egy 9800M GTX SLI azért már nem semmi
Bár gondolom az ára közelebb lesz a millióhoz, mint hozzám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest