- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
az más kérdés hogy a Cherry csak vergődik, miután a Kailh enyhén szólva is ellopta előlük vásárlókat.
Forditva.
Billzetgyartok meguntak, hogy a Cherry nem tud es/vagy nem akar eleg kapcsolot szallitani, emiatt neztek alternativ beszallitok utan.
Kailh meg tart karokkal varta oket, es beruhazott uj gyartosorokra, hogy tudjon eleget szallitani...
Lasd MX Red elerhetosege koruli mizeria.
Utoljara a Das Keyboardot buktak miatta, pedig azok sokat tettek azert, hogy a mechanikus billzetek ismet visszajojjenek a koztudatba.Kerdes, hogy a Corsairrel es a Duckyval kotott exkluziv megallapodasuk tudja-e a Das elveszteset ellensulyozni.
-
tDr1v3r
veterán
Perifériáknál, főleg egy billentyűzetnél pedig fontos, bár nem ezt kéne innovációnak kezelni, hanem pl. az új Topre-ket vagy egy Matias-t amit a Cherry gyönyörűen lekoppintott már pár apsektusban (ház, halkítási technika).
Ezek mögött is megvan a science, ne aggódj... az más kérdés hogy a Cherry csak vergődik, miután a Kailh enyhén szólva is ellopta előlük vásárlókat.
-
zdanee
őstag
Engem lehet, hogy most meg fogtok kövezni, de egy mikrokapcsoló nem olyan egetverően bonyolult dolog, hogy úgy kéne kezelni, mint egy új processzor-architektúrát. Ez most egy szokásos fröccsöntött műanyag kapcsoló, csak a fehér töltőanyagot átlátszóra cserélték. Na bumm. A McDonalds meg a matt pohárkupakokat átlátszóra cserélte, hogy lásd, mennyi kólád van még. Innováció!!!
-
törölt tag
Háát.. nem tudom most hogy van, de nemis olyan régen a német ipar termékei egyet jelentettek a minőséggel úgy nagy általánosságban. Mondjuk úgy, hogy hozza az elvárhatót, amit "igérnek". Vagy nem tudom hogy fogalmazzak. Ez olyasmi, mint a kinai omron és japán omron. Megszóralásig hasonlitanak (sőt a kinai elméletileg "japán licenc") de a japán sokkal "puhább" tartósabb és erre kb. akkor jössz rá, amikor használod. Pedig csak egy vékony feszitett rézötvözet lemez apró műanyagházban, alil lábakkal (szóval nem "űrtechnika")
-
törölt tag
A német annyit már ad, hogy EU-s szabályoknak kell megfeleljen, kevésbé lutri anyaghasználat terén egy valamilyen kínai kapcsolóval szemben. Amelyik szintén lehet ok, s semmi mérgező nincs benne, de kevéssé kideríthető. (Mondom ezt úgy, hogy a kínai ipar termékeivel nagy általánosságban nincs bajom, s hajlandó vagyok Kínából rendelni.)
-
orbano
félisten
a tartósságukon kívül mivel emelkednek ezek ki a többi megoldás közül?
-
törölt tag
Hehe nekem még Alps white van
(#5) Tin: Nekem is úgy tűnik és szerintem épp ez benne a jóóó
-
Tin
veterán
adatlap alapján ott van, hogy az nyákra kell smd ledet rakni, de ez nem is része a csomagnak. azt nem tudom, hogyan kell elhelyezni. nekem úgy tűnik, hogy ez egy sima átlátszó műanyagos cherry kapcsoló, amit úgy alakítottak ki, hogy egy bizonyos helyre elhelyezett lednél tök jó és egyenletes lesz a fényeloszlás.
-
nyunyu
félisten
Ha jol nezem, akkor a kapcsolo teteje tartalmazza a lencset is, nem eltavolithato.
Vagyis nem lehet hagyomanyos LEDeket belefuzni, mint a regi MXekbe.Oldschool CapsLock megoldas:
-
Tin
veterán
-
nyunyu
félisten
Cherry MXeket a 80-as evek elejen fejlesztettek ki, par eve jart le a 25 eves szabadalmuk.
84-ben megjelent MX Black volt az egyik elso varians, amit azota is folyamatosan gyartasban tartanak, mivel foleg ipari alkalmazasokban hasznaljak (pl. penztargep billzet), alig toredekuk kerul "hagyomanyos" PC billzetbe.
Redet ha jol remlik, akkor csak 88-90 kozott gyartottak, aztan 20 ev szunet utan addig ragtak a mecha billzet gyartok, hogy 08-ban ismet legyartottak egy szeriat, de ugy tunik, megint elfogyott, aztan a hiany miatt egyre tobb billzetgyarto fordul az alternativ beszallitok iranyaba. (szabadalom lejartaval most mar barki gyarthat klont...)
Brown az 94-ben jelent meg, de azt sem gyartottak vegig, helyette nagyon sokaig Clear volt a Cherry G80-3000-ekben.
-
liksoft
nagyúr
Hát.... A ház formája engem kísértetéjesen emlékeztet arra amivel 1985 körül dolgoztam. Igaz, az fekete volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest