- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milan24
aktív tag
3 gép közül választanék, most cserélem le a régi MSI L735 (Gamer notim), ami megszolgálta a magáét, de már sz@rrá ment. Nem működött a Backspace a hossz Ű és alatt az enter. A billentyűzet ott beljebb is volt, a zsanér a bal felén eltörött és recsegett de kegyetlenül mindig azt hittem letörik a kijelzőm.
Nos a 3 versenyző, aki tud nekem kimerítő válaszokat adni azt megköszönném, mondjuk GX720-ról nagyon jókat hallani.
1. - MSI GX720, nofene 240.000-ről felment 248ezerrel ami baj, mer rá kell fizetnem 8ezret.
Sebaj.
2. - Acer Aspire 7738G-744G50MN, az a baj Acerről nem tudok semmit.
3. - HP DV7 1030ep, HP-t nem ismerem szintén, de olvastam róla rosszat is.
Véleményezzétek szerintetek melyik a legjobb vétel. MSI felé hajlok, de mivel a réginek is sok lett a hibája, hát nem tudom. Ez a GX720 fém? Jól össze van rakva? L735-ö, ugyanaz szinte mind a GX701 végül is a ház maga az ugyanaz csak a belseje más!
Érdekelne játék alatt a melegedés, és HD filmek alatt hányas fokozatba megy a venti. Akinek ilyen van az ossza meg velem. Mer régi MSI-men HD (720p) 3-4esen ment a venti, full HD-n amelyik elment azon meg maxon és este nagyon de nagyon zavaró.Bocsi, hogy hosszú lett, válaszokat előre is köszi aki segít.
-
Milan24
aktív tag
HD film nézés alatt milyen a hűtés? Gondolok arra, hogy én notimon este nem nagyon tudok HD-t nézni mer süvít a venti és nagyon fel kell hangosítani a filmet, és mit mondjak zavar is nagyon különben. Hűtéséről, illetve mikor kapcsol nagyobb fokozatra venti, meg alapból megy-e meg ilyenek, ha nem gond leírnád?
Jah és enyémbe még az is zavar nagyon ha netezek, is feljebb kapcsol 2-es, vagy netán 3-as fokozatba. Jó mondjuk ebbe AMD van, de már intel procissat akarok mindenképpen.
-
Milan24
aktív tag
Valaki elmondaná melyiket érdemesebb megvenni? MSI GX620 vagy GX720, annyi a különbség, hogy a 720-as 17"-es kijelzővel van.
Jah és akiknek ilyen van játéktesztet írhatna, illetve milyen OP-rendszer alatt vannak a tesztek. Érdekelne a COD4, COD5, GTA IV, új NFS-ek.
Előre is köszike.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest