Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
n4n3x
csendes tag
Remélem egyszer majd átlátszót is fognak csinálni kontroller+oldallapból, arra vevő lennék.
Ez az álcamintás az előző genben sem tetszett. -
Snoop-y
veterán
Inkabb valasszanak egy szint tokmindegy melyiket es kezdjek el novelni a gyartokapacitast. Total abszurd, hogy nem lehet bemenni egy boltba es megvenni. Bezzeg a nepperek felvasaroljak es dupla aron aruljak

-
Raysen623
veterán
válasz
Felesbandi
üzenetére
Azért ezt a rondát én kikérem magamnak
Szerintem fantasztikusan szép lett a design, a szobám egyik ékessége a TV mellett. Én imádom, bár ezt a terepszínű micsodát nem szeretem, inkább egy szép kék burkolatnak örülnék. -
GodGamer5
addikt
Szerintem nagyon jól néz ki. Ha nem vettem volna tegnap egy fekete kontrollert akkor biztos, hogy rendelnék egy ilyet. Pár hónapja adtam el a Ps4-es camuflage kontrollerem. Az is fullos volt...
-
törölt tag
válasz
Felesbandi
üzenetére
Ó én bepakoltam a gépet egy ajtó mögé, így hátra és rácson át oldalra szellőzik, de rejtve marad.
Nem akarom a komolyabb eszközök mellett mutogatni. Az arányaival van a nagyobb gondom, bazi magas, részben ehhez kellett tervezni a szekrényt, hogy beleférjen. -
Duree
veterán
Egyszerűen ronda.
-
törölt tag
Ja, aztán majd nem találom meg a kontrollert.

Öreg vagyok az ilyenekhez, marad inkább a fehér és a fekete színű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Projektor topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GLS
- LG LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Tekken 7 Playstation 4
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szerintem fantasztikusan szép lett a design, a szobám egyik ékessége a TV mellett. Én imádom, bár ezt a terepszínű micsodát nem szeretem, inkább egy szép kék burkolatnak örülnék.
Nem akarom a komolyabb eszközök mellett mutogatni. Az arányaival van a nagyobb gondom, bazi magas, részben ehhez kellett tervezni a szekrényt, hogy beleférjen.