Hirdetés
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Teljesen rossz hasonlat!
ilyen típusú személyes adatokhoz a google-nak semmi köze, és joga sincs elkérni. Más kérdés, hogy akinek fontos a szolgáltatás, attól zsarolással -értsd, véletlenszerű pillanatban blokkolja az accot és csak a telefonszám megadása után enged be ismét-, meg fogja szerezni. -
Narxis
nagyúr
Jó hát nem kell itt egymást meggyőznünk csak véleményt cserélünk.
Én a napfény ellen árnyékkal harcolok vagy pedig veszek egy olyan eszközt ami erre a célra alkalmasabb.Mindegy, ez van ezt kell szeretni, befolyásom nincs arra, hogy egy honlap hogy nézzen ki úgyhogy majd megszokom.
-
Narxis
nagyúr
Pont ezaz, hogy nem mindenhol jó, a tabletos, mobilos korszakban ez egyáltalán nem jó és azzal se értek egyet, hogy zavaró ha zsúfolt a felület. Nem dizájnelemeket kell hozzáadni hanem a szöveget kell kisebb helyen elosztani. sg.hu főoldal pl. régi jobban tetszett mint az új. Vagy ott a filehippo.com, softpedia.com most hirtelen ezek ugrottak be. A korábbi felület sokkal jobb volt mint a mostani. Androidpolice.com szintén zenész.
-
Kékes525
félisten
Az "informatív kezelőfelület, lehetőleg olyan grafikával ami minden környezetben működik" az miért pont olyan mint ami nekem nem tetszik? Szerintem épp olyan könnyű elkészíteni olyanban is ami nekem tetszik. Ha pedig minden olyan, akkor azzal is ugyanolyan könnyű dolgozni.
-
gerii
addikt
Igazad van, de ez a logó akkor is szar. Fakó, gyerekes, ronda valami - de legalább megy a gugli termékeihez, azok is fakó, gyerekes valamik, például a Youtube új "vezérlője", vagy a droid kinézete.
Ez elmondható még x szoftvercégről is, és úgy általában az új irányról, ami aletisztultigénytelen katyvasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én a napfény ellen árnyékkal harcolok vagy pedig veszek egy olyan eszközt ami erre a célra alkalmasabb.