- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cydie
csendes tag
Ilyen a Super Flower Leadex Platinum hátulja is. Nekem tetszik
Akinek nem látszik a házban, és LED sztrájkol, ne vegye, de nem egy 100Ft-os leden kéne fennakadni szerintem
A hozzáadott költség gyártásnál minimális. Ha látszik a táp, akkor ilyen: http://m.imgur.com/aGk26Bc,SNVjxzV
-
Scholes9
nagyúr
Az, hogy valamire rá mondjuk h csendes az baromira szubjektív
Amúgy meg 1 kártyás rendszerhez teljesen felesleges ilyen táp. Arra bőven elég egy normális 550-es is.
-
Lacok
őstag
Super Flower belső + 10 év gari ez így nagyon ütős ajánlat.
-
-
Neked értelmetlen, más meg ezért veszi. Amíg igény lesz, addig a gyártók azt fogják kiszolgálni.
Ezt nem vitatom el.
Ja és: "A LED-et, illetve a fentebb említett ECO módot a táp előlapján egyébként le is lehet kapcsolni."
Az általános iskolában megtanítottak írni/olvasni, a szövegértéssel sem szokott problémám lenni, szóval ezt a mondatott most tőled nem igazán tudom megérteni.
Ha nem használom ki a LED-et, akkor a LED nélküli változatot veszem meg, ennyi...
-
XtremLor
őstag
Legalabb kapcsolhato a led mit akartok
, 550-es supernovam van nekem is, eszem agaban nem lett volna ledes hazat/tapot venni, orulok ha este sotet van nem villog/vilagit semmi.
-
És a piac számtalan megoldása közül választhatsz.
Neked értelmetlen, más meg ezért veszi. Amíg igény lesz, addig a gyártók azt fogják kiszolgálni.
Ja és: "A LED-et, illetve a fentebb említett ECO módot a táp előlapján egyébként le is lehet kapcsolni."
Nem mellesleg piacon van a G2 is ugyanúgy... Eldöntöd
Hozzáteszem, az EVGA tápok ár-érték aránya a többiekhez képest is sokkal jobb.
-
Valahol itt érződik a hülyesége a LED mániának. Minél kisebb fogyasztást akarsz, és ezért kell 80+ Gold táp? Akkor mi a péklapátnak világít a tápegység csatlakozója a géped belsejében?!?
Innen már csak egy lépés, hogy nyilvánvaló legyen, hogy olyasmiért fizetsz, aminek nincs értelme...
-
Remek tápokat kínálnak, szinte csak minőségi belsőkkel dolgoznak / FSP, Super Flower, Seasonic /
Hosszú garanciával.
Egy tévedésük van a HEC belsős széria, de arra is van megoldás, nem kell venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest