- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vagy nem kell levágnom a kép 95%-át, ha ilyen képet akarok csinálni.
Nem tudom miért mindig a kukkolás jut csak eszedbe a teléről.
"Amúgy a P30 Próban minden tragikus volt, csoda, hogy két hónapig kibírtam azt a telefont."
Nálad bármelyik telefon csoda, ha kibír 2 hónapot, lehet az elvárásokkal van inkább baj.
-
törölt tag
Na, már megint. Ha portéra alkalmatlan valami, akkor totál fölösleges, mert nyilván csak azt lehet fényképezni.
Nagy összegben mernék rá fogadni amúgy, hogy a "főkamera" és ez között lesz minimum egy ekv. 80mm is. 50mm körüli megoldásra meg a 2x hibrid zoom sem volt tragikus már a P30 pro-ban sem.
Sőt, a gsmarena így fogalmazott:
"This is apparently achieved by using both a prism and two mirrors in the camera, compared to just a prism for the P30 Pro's 5x zoom lens.This, paired with an extended field of view, will eventually result in 10x zoom shots on the P40 Pro"Na most egyrészt 5-ről ha 10x zoom-ra váltasz, akkor nem növelt látószög kell, illetve fix gyújtávhoz nem értem miért kéne ennyivel bonyolultabbra csinálni a plusz tükrökkel. Szóval nem lepődnék meg, ha nem fix 10x lenne ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest