- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
Te vagy ilyen tájékozatlan, félrevezető stb.
AMD egy ideje ált. elég korrekten kiírja a hibát, lsd. release note. Csak a javítás tart olykor sokáig
Gondolom a mining miatti Golden AGE miatt nem volt kapacitásuk..
https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-22-8-1
Pl.: nálam a lenti hibát nem oldották meg, ott is van a honlapjukon mint hiba (ha csak drivert teszel fel akkor nem jön elő, viszont akkor semmit nem tudsz állítgatni, felvenni stb., meg mint írják nem mindenkinél jön elő a hiba...)
GPU utilization may be stuck at 100% in Radeon performance metrics after closing games on some AMD Graphics Products such as Radeon™ 570.
-
Kansas
addikt
RX480-ig bezárólag én is így voltam ezzel, komolyabb driveres gondjaim RX5700XT-n és RX6700XT-n voltak/vannak, de nem általánosan, hanem 1-1 játékban(World of Warships szeret CTD-zni, és Transport Fever 2-ben nem működik az OpenGL a legújabb driverrel), szóval nagyobb részt most is problémamentes vagyok. Emellett van egy olyan gyanúm, hogy potenciálisan a WoWs is rendbe jöhet, ha csinálok alatta egy tiszta Win11 reinstall-t(a mostani OS telepítésem in-place upgrade Win10-ről).
Nyilván aki a kedvenc játéka/alkalmazása alatt fut bele egy komolyabb bugba, az bosszús, de az viszoint nem gyártófüggő, pl. az NV driver note-ban is van jó pár ismert hiba listázva(14.oldalon), az Intel driveréről nem is beszélve...
-
törölt tag
Nekem volt néha 1-1 furcsaság, de nem a netre mentem rinyálni, meg olyan embereket számonkérni akik nem tehetnek róla, hanem megnéztem mi az aktuális workaround rá. Ezek bazi bonyolult szoftverek, megesik hogy nem működnek tökéletesen. Általában egy DDU segített,
Linux-on meg az egyetlen választás kb az AMD, ha nem akar szívni az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest