- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Bluegene #272 üzenetére
"tehát sztem egyik se túl jó, mégis veszik, mert apple, ha ugyanezt a Sony csinálta volna meg már rég lehúzták volna a rolót , mert nincs már olyan nimbusza, mint most az almának"
Majd ha a Sony szabványához készítenek szinte minden említésre méltó kiegészítőt akkor fog érdekelni.
Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy értelmes autó hifihez normálisan? Sehogy.
Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy home hifihez normálisan? Sehogy.Addig amíg gond nélkül tudom az autóban fejegységről vezérelni az eszközömet és nem kell bohóckodnom cd-vel, memória kártyával vagy pendriveal, addig bizony az Apple a nyerő.
A harman/kardon nem Sonyra vagy Samsungra készíti fel a home audio rendszereit hanem kifejezetten iPodokra. Nem furcsa?
Ne csak a termékeket vegyük már észre, hanem a rajtuk keresztül elérhető kényelmi kiegészítőket és lehetőségeket.Egyébként ismeretségi körömben alsó hangon 10 iPhone és legalább 20 iPod van pedig nem újgazdag suhancokról van szó. Véletlen?
Aki nem minden zenéjét "egyéb" forrásokból szerzi be, hanem hajlandó rá áldozni pénzt annak az iTMS+iPod páros hibátlan választás.
Az iTunes-t meg maximum az köpködi aki képtelen a rendezettség megteremtésére. 4200 track-ből álló gyűjteményemet kiválóan tudom kezelni rajta keresztül! Hogy? Tudom használni.
Aki arra lusta, hogy id tageket használjon, vagy létrehozzon 1-2 smart playlistet az ne is csodálkozzon hogy nem tetszik neki a software. Én követem iTMS-ban a kedvenc előadóimat, ha valami megjelenik tőlük, az iTunes szól, hogy megvehetem-belehallgathatok/nézhetek. Ha megvettem tolom fel iPodra és reggel már az szól kocsiban. Ettől jobb megoldás nem létezik jelenleg a piacon!
-
Chosen
addikt
válasz
Bluegene #272 üzenetére
"a touch a kategóriájában jó cucc ezt elismerem, viszont ennyiért már okostelefonokat is kapni érős multimédiás képességekkel, mégiscsak jobb egy kütyüt mint 2-t cipelni, nem?"
Pontosan ezt próbáltam meg ebben a hónapban. Egy 2 16GB-os Touch-ot cseréltem el egy Spicára, de össze sem hasonlítható a két eszköz, a Spica a felét nem hozza a Touch-nak semmilyen téren. Nem akarom kifejteni az egészet, hosszú a hibák listája. A nagyrésze ebben a két videóban megtekinthető: [link] Azért vicc, hogy a Galaxy S ugyanazokkal a hibákkal küszködik mint a Spica dupla annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest