- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
akkor harapj bele az almába és tömd csak steve jobs zsebeit
akkoris túlárazottak ezek a dolgok
Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy értelmes autó hifihez normálisan? Sehogy. nem vagyok nagy szakértője ennek, de biztosan van USB, vagy microsd olvasó, tehát akár egy apró pendrive-ról is nyomathatod
mi az hogy sehogy? a buta kérdésedre saját magad még butább választ adtál, te is egy ilyen alma istenítő fan vagy
most fog kijönni a HTC Desire HD ami felmostaja a padlót az iphone4-nal[link], megerőszakolja, nyílván egy HTC-t is rá lehet kötni egy hifire vagy autórádióra(van benne FM adó), ne hidd már el azt hogy két eszközt csak és kizárólag apple dokkolóval lehet "normálisan" csatlakoztatni
-
törölt tag
"Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy értelmes autó hifihez normálisan?"
Standard jack dugóval, USB-n vagy bluetoothon. Előbbi kettő a hétköznapibb autókban is elérhető, utóbbi viszont a legkényelmesebb, és magam is meglepődtem rajta, mert teljesen jól szól.
"Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy home hifihez normálisan?"
Készüléktől függően végülis csak standard jack kábellel, USB-n, bluetoothon, HDMI-n (néhány okostelefonon van), vagy hálózatról lehet lejátszani a zenét.
Bár ez inkább házimozi, hifire nem szoktak ilyeneket dugdosni.Nem azt mondom, egyszerű a dock-kal élni, de azt gondolom, hogy az egyedisége miatt nem előremutató. Ha valaki nyitott az ilyenre, akkor találhat rá alternatívát.
"Az iTunes-t meg maximum az köpködi aki képtelen a rendezettség megteremtésére."
Azoktól, akik Windows alól használják, még nem hallottam róla jót. Igazából azt sem értem, miért kell iTunes a zene felmásolásához. Sokkal egyszerűbb lenne az intézőből rápakolni a zenéket, mint egy sima háttértárra. Ha már működik így, akkor mea culpa.
Az ID3 információk szerintem is nagyon hasznosak.
BloodRay:
Mindenkinek más a fontos, ezért kínálnak többféle lejátszót. Engem pl. büntetni lehetne egy Touch méretű batár döggel, a Nanót viszont bármikor elfogadnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Küszöbön az androidos PC-k
- BestBuy topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Autós topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest