Hirdetés
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Mobil flották
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
nem az ipod touch-al van a bajom, bár akkor már jobb egy iphone hisz azzal telefonálni is lehet, és nem két nagy kütyüt cipelsz hanem csak egyet
bár a 8 gigás változat 70 ezerért vagy mennyiért baráti, hisz játszani filmezni netezni is lehet
az ipod nano használható de erősen túlárazott
az ipod shuffle-on pedig nincs kijelző sztem idegesítő lehet
tehát a legolcsóbb azért sz*r mert nincs kijelzője nem is értem, mégha 5K-s lenne, de 17-ért ohne kijelző gáz, rátöltesz 800 zeneszámot és keresd meg a kedvencedet, sztem rémálom
a nano jó lenne, de ötven akárhány ezerért ki***ják
a touch a kategóriájában jó cucc ezt elismerem, viszont ennyiért már okostelefonokat is kapni érős multimédiás képességekkel, mégiscsak jobb egy kütyüt mint 2-t cipelni, nem?
tehát sztem egyik se túl jó, mégis veszik, mert apple, ha ugyanezt a Sony csinálta volna meg már rég lehúzták volna a rolót
, mert nincs már olyan nimbusza, mint most az almának
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, mert nincs már olyan nimbusza, mint most az almának