- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
#72042496 #241 üzenetére
nézzük a realitásokat
mobil
a "szar" android tör előre, legnépszerűbb a Nokia, de tudom minden második embernél iphone vagy ipod van neadjisten ipad van
az a grafikon sztem az USA-ra vonatkozik(ahol a Mac különösen népszerű), nem hinném hogy Indiában vagy Kínában is vennék az almát ilyen arányban, de még Magyarországon se hiszem el, pont az elélmes magyarokra lehet ezt rásózni extra profittal
-
Xaels
félisten
válasz
#72042496 #241 üzenetére
A grafikonnál amit linkeltél erre a forrásra hivatkoznak. [link]
De idézek: "As things stand, Apple says it has 73.8 percent of the market, followed by 18 percent held by "other", SanDisk at 7.2 percent and Microsoft at 1.1 percent share. Apple's own data shows that 50 percent of new iPod sales are to new customers (didn't previously own one) and the total number of iPod sales is closing in on 225 million units. "
Az, hogy az Apple mit mond 1 dolog és az, hogy mi a valóság az egy másik. Szerintem teljesen felesleges ebből flame-t indítani, mert megint nem fog senki senkit meggyőzni és csak az indulatok jönnek elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest