- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Megjegyzem, én htc desire mellett használom az ipod touch-om (sőt, ha úgy vesszük: nokia n80, nokia 6288, htc diamond, htc magic, htc hd mellett is használtam), és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Az egyik erre való, a másik meg arra.
Mellesleg amikor én vettem meg, megjelenés után fél évvel, újszerű használt 16gb-s volt 60k, tehát még tűrhető volt.evone: látom te se tartottál még kezedben adroidos telefont, hogy azt mondod, hogy nem lehet vele böngészni. Nem csak a you tube videókon kell tájékozódni, hanem személyes tapasztalatok is kellenek.
Fentebb vki kérdezte a divx lejátszást: elvileg nemsokára kijön a vlc iphone/ipodra (ipadra már van)+jb-n elvileg már rég megoldott a dolog.
Ami a hangzást illeti: ipod touch előtt a sony csúcskategóriás minidisc lejátszóját használtam egy fasza neodímiumos sony fülhallgatóval, gyönyörű hangzása volt.
Ehhez képest a touch hangzása a gyári fülessel (ami egy kalap kaki) rosszabb volt, lecseréltem a sony fülesemre, máris javult, de még mindig nem tökéletes.
Sajnos ezzel együtt kell élni, hogy ha alma terméket veszel, akkor a hangzás nem tökéletes (nem is szörnyű, hanem középszernél kicsit jobb), egy a sok kompromisszum közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- VGA kibeszélő offtopik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borderlands 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest