Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

Megjegyzem, én htc desire mellett használom az ipod touch-om (sőt, ha úgy vesszük: nokia n80, nokia 6288, htc diamond, htc magic, htc hd mellett is használtam), és teljesen meg vagyok vele elégedve.
    Az egyik erre való, a másik meg arra.
    Mellesleg amikor én vettem meg, megjelenés után fél évvel, újszerű használt 16gb-s volt 60k, tehát még tűrhető volt.

evone: látom te se tartottál még kezedben adroidos telefont, hogy azt mondod, hogy nem lehet vele böngészni. Nem csak a you tube videókon kell tájékozódni, hanem személyes tapasztalatok is kellenek.

Fentebb vki kérdezte a divx lejátszást: elvileg nemsokára kijön a vlc iphone/ipodra (ipadra már van)+jb-n elvileg már rég megoldott a dolog.

Ami a hangzást illeti: ipod touch előtt a sony csúcskategóriás minidisc lejátszóját használtam egy fasza neodímiumos sony fülhallgatóval, gyönyörű hangzása volt.
    Ehhez képest a touch hangzása a gyári fülessel (ami egy kalap kaki) rosszabb volt, lecseréltem a sony fülesemre, máris javult, de még mindig nem tökéletes.
    Sajnos ezzel együtt kell élni, hogy ha alma terméket veszel, akkor a hangzás nem tökéletes (nem is szörnyű, hanem középszernél kicsit jobb), egy a sok kompromisszum közül.

Új hozzászólás Aktív témák