- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawee
tag
Hogy ki vesz touch-ot? pl én XD amerikából jó áron megúsztam, világgari miatt garival sincs baj. De sokaknak elmondom hogy miért is vettem. Egyrészt a kijelző miatt, aki még nem látta ajánlom nézze meg vhol (pl Saturnban ki van rakva) és indítson el rajta egy HD youtube videót pl. persze ehhez hozzátartozik, hogy én mindíg szeretem a szép képű cuccokat, akinek ez nem fontos már nem vevő erre. A másik a wlan, így bárhol tudok netezni, hálégnek van már jailbreak rá így egy programon keresztül bluetoothon is tudok vele netezni (teló segítségével). Aztán ott a multi-touch, ami nélkül ilyen kis kijelzőn elképzelhetetlennek tartom a netes böngészést, (hülyét kapok a nagyítástól amikor az oldalán huzogatni kell a csíkot egy sima telónál). A telóm meg céges, úgyhogy nem akartam újat venni, viszont kellett valami multimédiás cucc ami elűzi az unalmat ha unatkozok. Erre ott vannak a játékok, amik ezen a kijelzőn ezzel a hardverral elég jól néznek ki (Unreal 3-as enginet képes futtatni pl. - ez pár évvel ezelőtt még számítógép kategória volt) úgyhogy nemtudom, én nem tartom hülyének magam hogy megvettem, a kezelhetősége ver mindent (volt már androidos teló a kezemben azok már jók, de a multi touch ott is kurvára hiányzik). A külső gps vevővel és egy progi segítségével ráadásul navigációként is megy. Tény hogy az az igazi ha telefonálni is lehetne, de azt hívják iphone-nak
Jah és mint friss Apple felhasználó ez az iTunes egy fos, tök idióta a kezelése, párszor már felidegesített, de már azt is sikerült áthidalnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Marvel Snap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest