- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devergo7
tag
Várjuk már az új prédát.
-
Gadgetfan_
senior tag
Szerintem három oka is lehet ennek. Az egyik, hogy az iPhone-nak nincsenek különösebb gondjai az üzemidővel, nem nagy energiaigényű a hardver, kibírja 1-2 napig erős használat mellett is. A másik, hogy így is megveszik
, a harmadik meg a kompatibilitás. A sok dokkoló, tok meg egyéb amit gyártank hozzá...
Amúgy meg létezik rá megoldás... -
HalasKYO
aktív tag
válasz
Gadgetfan_ #22 üzenetére
És az apple miért nem ad ki egy MAXX edisönt mint a moto ?
Most komolyan mondom az e teló a legszimpatikusabb. Elég ereje van bármihez, nem kell értelmetlenül 4 mag, viszont bírja a strapát. Ez sokkal időtállóbb mint egy iphone 4ss vagy egy samsung sgs6 -
joey04
titán
hmm
13: le vagy maradva, pletykák már 1-2 hónapja vannak.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
buvartacsko #24 üzenetére
ennek ellenére ezt a szar képet odavágják minden cikk alá... pedig már 2 éve csak illusztráció. javaslom a cikkíróknak, hogy keressenek mást, mert már nagyon unalmas.
-
-
gabe8719
senior tag
A iPhoneoknál a 2G kijelzőblokkja ragasztott volt, bár némi kézügyességgel lehetett külön a digitizert is cserélni - ugyan nem volt ajánlott.
A 3G-től felfelé már külön áll a két blokk, úgyhogy ez nem probléma, ha az előlapi üveg törik és az LCD ép marad, ki lehet külön cserélni a digitizert.Mindenesetre az tuti, hogy ha ezt a technológiát bevezetik, jó lesz hímestojásként vigyázni a kijelzőre, mert baromi drága lesz a csere.
-
Gadgetfan_
senior tag
Az a baj, hogy már senki nem meri bevállalni, hogy kicsit is vastagít a telefonján, mert az marketing szempontból visszalépés lenne. Ezért max annyit tesznek, hogy maradnak a meglévő vastagságnál és ilyen módszerekkel helyet spórolnak, vagy pedig a másik menekülési pont, hogy egyre nagyobb és nagyobb tepsiket terveznek.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Gadgetfan_ #19 üzenetére
bár ha így nézem, lehet hasznos is. Ha maga a telefon enm lesz vékonyabb, de így minimálisan is de több hely marad belül. egy nagyobb aksi nem ártana
-
Ricardo
titán
Az összeragasztásnak az a lényege, hogy semmi ne legyen a két réteg között, így nem tükröződik annyira, és ez javítja az olvashatóságot közvetlen napfényben.
A Nokia clear back tecnologiájának is a tükröződés csökkentése az alapja, csak ott egy olyan réteg van, ami a visszatükröződő fényt fogja meg.
-
Peterson_
addikt
Hát almából csak a fán termő változatot szeretem, de itt a kép, és az ötlet is tetszik, még ha csak koncepció is.
-
Angel1981
veterán
"Az új iPad kapcsán az Apple már megmutatta, hogy a készülékek további karcsúsítása helyett inkább az üzemidő szinten tartására törekszik"
Én is azt mondom, hogy inkább ne legyen olyan vékony egy tablet vagy egy mobil, de bírja tovább töltés nélkül.
-
vicze
félisten
Ah azt hittem csak SGS3 után jön majd a "the new iPhone" hipe, de nem.
Hiába fel kell venni a kesztyűt. -
MCGaiwer
addikt
jó, tehát akkor semmi más értelme nincs. irhatnák azt hogy "most 0,2mmel vékonyabb" de ehelyet még a sajtó is teszi alá a szekeret, és úgy állítja be mintha ez most vmi komoly dolog lenne.
(tegnap néztem a jurassic parkot, ebből kiindulva készíthetnének egy "dínó taszító" telefont. "elriasztja az ősgyíkokat" szöveggel, persze csak T-rex fizeletbe lenne mártva a telefon, de így hatásosabb)
-
Crucio
aktív tag
Nem is értem, hogy mire jó a karcsúsítás.. Úgy utálom, ha egy telefon még az egy cm-es vastagságot sem éri el. Bár.. Nekem lapátkezeim vannak
-
Lirion
addikt
Az is sokat tud számítani, elhiheted. Egyébként szerintem több az, mint 0.2 mm, viszont ez így amellett, hogy helytakarékosabb, azért is frankó, mert ha megtörik az üveg, akkor az egész kijelzőt cserélheted, ami nyilván sokkal drágább, mint ha csak az üveget kéne cserélni..
Ez az igazi apple életérzés!
-
kolosanyi
veterán
Érdekes elgondolás. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog megvalósulni belőle.
(#9) Lirion
EZ sok esetben így van. Samsung kijelzőinél pl egybe van ragasztva az érintőpanel a megjelenítővel (még a Nexus S SC-LCD változatánál is, tehát nem AMOLED függő). -
Воланд
titán
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
a kamerat tudom, az azert gyenge, mert nem pureview.
-
MCGaiwer
addikt
kis felvilágosításra lenne szükségem. Mi értelmve van hogy a képpontok közé teszik? az a 0,2mm vastagság csökkenés?
-
-
legiaap
félisten
Végre az akksival is elkezdenek már foglalkozni...
-
Wow! Kezdjük akkor!
Gomb: Azt mondták, hogy nem lesz.
Kamera: elégtelen.Aztán majd meglátjuk ősszel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple következő generációs megjelenítőjében a kapacitív szenzorok a képpontok közé kerülhetnek.
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest