Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
Brutális eb #13 üzenetére
Meret, elhelyezes, hatter, ikonok, mutatott napok szama, es a mogottuk elindulo alkalmazas ( a nokias elindit egy kulon appot is reszletes elorejelzessel ), az alapveto kulonbsegek. Eddig csak neked tunik ordas tolvajlasnak, de gondoltam alapos leszek es adok egy eselyt neked rakerestem az allitasodra is par masodperc alatt, de nem talaltam relevans talalatot. Tehat az egesz vilag vak es te vagy helikopter, draga.
"Mint írtam az emberek tudnak mérlegelni." - ebbol nem kovetkezik semmi elvegre eb vagy
Abban igazad van, hogy mind a ketto idojarast mutat, de ettol lopas? Erveket, a kulonvelemeny ervek nelkul netto hulyeseg marad csak.
-
Misály
addikt
válasz
Brutális eb #11 üzenetére
"A hosszú évek munkája a sok fáraddságos éjszaka a tervező asztal meltt végre meghozta gyümölcsét egy igazán egyedi semmi másrhol eddig nem látható hihetetlen innovatív időjáráas widget személyében."
Egyiket se allitottam bogaram, csak azt hogy rohadtul nem hasonlit a ket widget, arrol meg szerintem egyik ceg sem tehet, hogy a felho finnorszagban is felho es koreaban is felho. Sot a csillag is ami melegiti a ket orszagot ugyanaz. Szegyenteljes hogy a nokia nem urhajokat rajzol felhok helyett amik savat kopdosnek az emberekre, es nem egy hosugarzo sziluettje a napocska.
"De legyen igazad tényleg lenyügözött a nokla fejlesztése." - amugy ezt sem allitottam, de ha teged lenyugoz, egeszsegedre.
Fikazas helyett gondolkozz neha
Igy csak hulyet csinalsz magadbol, bar mar megszoktam.
-
Misály
addikt
válasz
Brutális eb #5 üzenetére
Sense
Gondoltam bevagom mert a kulonbsegek felismerese latom nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest