- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
Még nagy felbontású képek: [link]
Kattintsatok rá a képre a lap alján a többi képért. -
MMIX
addikt
Orosz barátaink szereztek képet az Corsair Obsidian 700D belsejéről:
[link] -
AndrewTdi
addikt
Egy videó róla itt!
Nekem bejövős. Csak tényleg picit drágácska, de elgondolkodtató, mert jó ház.
Bár fura ízlésem van, mert a TT level 10 is bejön. Monyuk azon nem gondolkodnék, mert az ára eldönt mindent.
-
tome.jr
addikt
Nekem egy 800D van. Az tényleg elegáns külsejű, de ez a 700D ahhoz képest egy erősen butított külsejű átlagos külsejű ház csupán. Teljesen kommersz.
-
rayoliviero
veterán
Nagyon szép házikó...
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
yakuza.tora #11 üzenetére
+1 Ilyet AutoCAD-del 1 perc alatt rajzolok, egy sima szögletes aliminíum doboz amiből már láttam elget csak Lian Li vagy más nevet kapott.
Egyébként ezeknek az alu házaknak egy problémájuk van, nincs ajtó előttük így az igénytelen feliratos műanyag optikai meghajtó előlapja agyoncsapja az egész design-t.
#16: Így van.
Amúgy ha menő ha nem én Sigma Zen házat tervezek venni az is igényes, alumínium + plexi oldallap. Természetesen lesz benne piros LED.
Ja csak az ára harmad vagy negyedennyi.
#32: találó
-
Cane
őstag
Semmi áttörő dizájn. Ennyi erővel lehet még az ikeából is nagy házgyártó:
-
wardred
tag
Azt elfogadom, hogy páran kiállnak amellett, hogy lehet valami szép úgy is, ha minimalista hozzáállást képvisel, de ez? Láttunk már ilyet, nem is egyet, szvsz egy CM 690 II sokkal jobb választás.
Természetesen ez is csak egy szubjektív vélemény
-
Vassili
tag
Én kérek egy 400D-t! Csak micro atx lapok mennyenek bele amúgy minden maradhat!
-
Hát semmi extra közönséges forma.Persze attól még minöségi anyagokból készül,gondolom nem az olcsóbb kategóriát képviseli
-
GrotESC
aktív tag
Ennél a háznál nekem úgy tűnik, mintha csak egy LED lenne. Ez most a POWER LED lehet? Vagy mostanaban mar nincs is ilyen "HDD" LED? Lehet kicsit lemaradtam.
Egyébként szép a maga módján. -
M@trixfan
addikt
válasz
Picturemaker #16 üzenetére
Nem kell mindenkinek formatervezőnek lenni, de ez elég nagy mellélövés. Maga a design a funkcióval kezdődik karöltve a felhasznált anyagok minőségével. Nem az a lényege, hogy egy alap formát addig aggatunk fel utólag mindenféle felesleges elemmal amíg "marhadizájnos" nem lesz. Ez a ház igen is ízléses, az már lehet, hogy szubjektíven neked nem tetszik. Annyiszor találkozom ezzel a tévedésel, hogy az ízlés szubjektív: az vagy van vagy nincs. Nekem autóknál jön ki a legjobban. Japán autók között is van ízléses formavilágú, de nekem nem tetszik egyik sem.
A "kékledes gémercucc" nagyon találó, jól megfogalmaztad. Lerontják a gyártók az emberek ízlését mert a műanyag és a led olcsóbb mint a rendes aluminium vagy acél. A dizájnnak mondott förtelmek pedig legtöbbször abból a megfontolásból születnek, hogy valamivel meg kell adni a merevséget a milliméteres lemezből és műanyagból készített csodáknak.
-
válasz
yakuza.tora #24 üzenetére
Bocs.
De tényleg nagyon szépek ezek a házak, sajna az áruk is "szép". -
válasz
Bumm-bumm!!!
Szerintem baromi szép. -
Pubszon
veterán
Szeretem a letisztult, puritán házakat, de ez már nagyon tiszta.
Én a Xigmatek Midgard-ot szemeztem ki magamnak. -
h-yle
addikt
válasz
Picturemaker #16 üzenetére
Most már rohadtul kiváncsi vagyok neked mi tetszik. Nálam speciel még mindíg az Antec P180 a menő.
-
Spr1nG
tag
Letisztult (ha letisztítják
) és biztosan a port is taszíccsa... Nem kellet sokat gondolkozni ezen a külsőn. Nekem nem tetszik. A letisztult házról, meg a CM Cosmos jutna eszembe.
-
ABee
tag
Én se modanám rá hogy letisztult. A lábai valahogy megtörik a formáját. A Lian Li-nek vannak jobban eltalált házai. (Persze sokkal ocsmáyabbak is...
)
-
atti_2010
nagyúr
Ronda fekete koporsó, elég letisztultan írtam le?
-
DroneZ
aktív tag
egyszerűség és elegancia mesterfokon. végre egy ház amin semmi cécó nincs mégis bitang jól néz ki. egy modern bútorokkal rendelkező lakásban iszonyat jól nézhet ki.
-
Picturemaker
őstag
Ez az egész "letisztult" kifejezés pontosan illeszkedik a mai sznob beállítottsághoz.
Régebben egy ilyen nulla dizájnnal megépített házra (vagy akármire) azt mondták, hogy egyszerű, puritán vagy akár semmilyen. Most meg ez a menő.
Persze akinek esetleg nem jön be, annak rögtön nekiesnek a sznobok (bocs, ne vedd magadra, általánosságban beszélek) és már csak a "kékledesgémercucc-lelkivilága" lehet.Persze a ház belseje ettől még lehet jó.
-
total90
veterán
Nekem ez olyan nagy kocka semmi. Nem szeretem a külsőleg ennyire minimalista házakat. Belsőleg OK
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Nekem se.
Jellegtelen doboz. De belűl nagyon igényes.850 dollárért egy Thermaltake level 10 valakinek?
Na ez a fjúcsör dizájn! -
yakuza.tora
addikt
Ide lőjjetek!
Nekem nem jön be ez a dizájn... -
aero.
veterán
válasz
Razermazer #8 üzenetére
A nagy már 60-65 körül mozog ( Iponba 68, de láttam már 65-ért is valahol )
Picturemaker: Igen, erre mondják, mert az is. Mert neked mi a letisztult? Ledes ventilátor? Lyukacsos lemezek? Vagy mi?
-
Picturemaker
őstag
Erre mondják, hogy letisztult? Vagy csak kifogyott a szufla a "dizájnerekből" ?
-
Razermazer
őstag
Hát a nagytesó olyan 85000ft ez a kisebb tesó akkor kb 65000-lesz szépek, drágák, egyediek.
-
egyszerű de nagyszerű
nagyon szép -
Angel1981
veterán
Én az esetlegesen érkező új (gold) tápjait jobban várom!
-
FRENK1988
veterán
Elég korrekt és egy 21. századi nappaliban még jól is mutatna nem kell dugdosni.
-
huszar90
aktív tag
már az előző odsidan is nagyon testszett és ez is
-
14adam
addikt
Tényleg nincs sok különbség [link].De valami eszméletlen brutál
-
iSonic
addikt
Ez a ház valami eszmétlenül jól van kialakítva. csak ha jól tudom borsos ára lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest