- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
[CM]Crusher #34 üzenetére
jól látod. egyébként a rácsokat már rég kifűrészeltem. úgy kezdtem a gép összerakását.
a vásárláskor a próbakor az asztalra volt letéve a venti magában. -
szab.tam
nagyúr
scythe s-flex tapasztalat:
ezek valóban hangtalan ventik, kb. 17(!) év saccolt életartammal. nekem a 800 rpm-es 8 db-esből van 2 db.
amikor vettem egy kis üzletben, kitettek az asztalra egyet, (már eleve ott volt előkészítve a demonstrációs tápkábel), és kussbavágtuk magunkat fél percre. beledugtam a fülemet a ventibe, valóban semmi hangja nem volt.de hiába: minden venti egyszer bekerül egy házba, ahol előjönnek mindenféle szélzajok, hiába a a csodaventi. nálam a a htpc-ben a befúvóhoz aránylag közel van a scythe mini ninja passzív cpu cooler. az éjszaka csendjében szabályos kísértethuhogást csinált. (mert hát ugye letölteni is szeretek vele...)
a ventit a házból kívülről kellett rácsavarnom, hogy nagyobb távolságra kerüljön a cpu hűtőtől. így megszűnt a zaj...
hiába a 8, meg 5, meg ki tudja hány db-es űberventi. a szélzajokat teljesen kizárni lehetetlen.
és még annyi, hogy betettem eléjük egy + ellenállást, (amit a magas fordulatú ventikhez szoktak mellékelni), így még alacsonyabb fordulaton forognak, mert ez is elég levegőt kavar. ez már lehet, hgoy nem tesz túl jót nekik, mert érzésem szerint nem sokkal vannak az elindulási határ felett.
valószínű ez is jó kis cucc lesz azért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest