- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
az a baj hogy sokan a fanatizmust látják és nem azt hogy mi miért akarjuk ezt vagy azt. megértem hogy hangra/felszereltségre van/volt jobb cucc a piacon ennyiért vagy olcsóbban is. nekem pl előző nanó azért jött be, mert a meizu-tól lefele szinte minden volt egy időben körülöttem, de mindegyik vagy fagyott, vagy nem volt logikus a menürendszer, és még sorolhatnám. szinte a hazai debütálás után vettem az enyémet (előző gen, szal elég régi) azóta még az aksi sem halt meg, minden nap gyűrve van oda vissza úton és így is két-három naponta töltöm. gyors logikus felépítés, az itunes is egészen barátságos, eddig még nem hoztam zavarba, se fagyás se akadozás. persze nem volt olcsó akkor sem, de ez van. lenne olyan mini amin két vga kimenet van akkor mennék és vennék azt is, mert a pc hegesztéséből is elegem van (kb fél nap azt csinálom, otthon inkább ne)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest