- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
válasz
raskolnikoff #65 üzenetére
mindennek vannak hibai !!!!!!!
-
evone
őstag
azabaj, hogy nem azt mondtam hogy az inear csak applenel jo, az alap fulese tenyleg gagyi, de nekem minden lejacco alap fulese gagyi amit 10 ezer alat tadnak ( marmint a fulest ) egyebkent csak annak torzit aki nem ert hozza ;) megvan a modja hogy ne torzitson, korlatozasok nelkul. de ezekszerint van akinek meg igyse megy egyebkent usaban 20 ezer a nano. persze hogy kiakasztja nalam is, a macbook is kiakasztja 320 ezer itt, usaban 200 ezer, de magyarorszagon vagyunk, mit varok
-
evone
őstag
válasz
raskolnikoff #60 üzenetére
megkérdezhetem hogy milyen hibákrol beszelsz?
mas eszkozokben nem zavarnak a hibák?
-
evone
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #56 üzenetére
a, o mar eldontotte a szemevel hogy szar, meg 10 ezerert a piacon kap kinai taccsos mp3 lejaccot, amibe van meg tv tuner is, igaz 7-8 fps de SOKKAL TOBBET TUD! meghat apple, szar!
ugyse ertik meg sose
-
evone
őstag
nemtudom, en 30 ezerert vettem a nanomat ujonnan. es sokkal jobban jartam vele mint egy szaros meizuval... demajd ha kiprobaltad az ipod kore epitett szolgaltatasokat, vagy magat a nanot egyszer, akkor nyugodtan alkothatsz velemenyt ( normalis in ear fulessel ) kurvara nem hiszem hogy olyan sok okossag lenne akarmelyik altalad felsorolt markaban mint eppen ( tudod olyan dolgok amik a mindennapjaidat konnyitik meg, kenyelem ;) ) egyebkent a ránézésre mondott strapabirosag teszted eleg bena, enyem mar nem 1x esett le igen magasrol, igeny kemeny betonra es semmi baja nem lett soha, ugyanugy mukodik. de orulok hogy te ranezesre megtudod mondani az ilyeneket, tobb toresteszt nem is kell, te magadban lefuttatod a torestesztet
-
evone
őstag
az alap fules szerintem nem tuljo, en vettem a nanohoz egy jobb in-eart. ugy mar tenyleg k* jo a hangzas
( akg k324p )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- One mobilszolgáltatások
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest