- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A registry az úgy katyvasz, ahogy van. Jó sokszor kellett már benne turkálnom, nem igaz, hogy nem lehet értelmesebb formában megoldani. A Windowsban lévő remek regedit meg külön megérdemel egy citrom díjat, annyira nehézkesen használható az átméretezhetetlen ablakival.
Egyébként persze, next next next finish telepítés miatt minden megy a progfilesba meg ahová akar.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na de ezt pont úgy meg lehetne oldani, mint mobilnál.
Az egésznek csak annyi feltétele lenne, hogy nem lenne szabad hagyni, hogy a "C"-n más is legyen, mint a Windows (eleve csinál magának egy rejtett partíciót, szóval ezt megoldani nem ügy, csak a program files mappákat kell külön kezelni ettől) és hogy oda ne kerüljenek elszórva személyes adatok. Ha az adataink kulturáltan vannak kezelve, akkor elég a felhasználói profilt törölni és egy újat létrehozni, máris szűz rendszer fogadja az illetőt. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Halálfej Joe #127 üzenetére
Tanárom azt mondta erre, nincs hibátlan program, csak keveset tesztelt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Halálfej Joe #122 üzenetére
Na ezt mondtam már 100 hozzászólással ezelőtt is, de csak jöttek, hogy "jaj de jó" meg "végre" hozzászólások.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az a kék képes jó, biztos lesz majd valami mod hozzá, hogy a ;( helyett ROFLOL XD :) legyen.
Amúgy sosem értettem, hogy miért nem lehet valami egyszerű faq-ot odaírni a kékhalál képernyőjére, legalább a gyakori, mint pl. 7B jellegű hibáknál. Csak ennyi kellene, hogy:
*Microsoft Windows javasolja, hogy ellenőrizze az IDE / AHCI (sata) vezérlő beállításait a biosban.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mikor VIA-s Intelről váltottam VIA-s AMD-re, azt simán túlélte az XP. De mikor másik chipsetre váltottam AMD-n, na akkor már el sem jutott az asztalig. Egyik cserénél, ha jól emlékszem az már Vista volt, bebootolt és felállt, de a saját gépben nem volt meghajtó egy darab se, még a C sem. Vagyis nem látta azt a partíciót sem, amiről futott.
Aztán sata driver telepítés és restart után jött helyre.
Most, hogy nem lesz többet kékhalál a Win8-ban, vajon hogy lesz kezelve a 7B hiba? Kétlem, hogy ezt magától meg tudná oldani a Win. Linuxomat bezzeg nem érdekli ilyen apróság.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
atti_2010 #39 üzenetére
Arra a hozzászólásra reagáltam, amiben azt írtad, bedöglik.
Pl. XP esetében még találkoztam az említett lassulással, ott egy idő után tényleg beállt egy lassabb állapot, amire aztán mindegy volt, hogy mit csinált az ember, csak újrarakás oldotta meg. 7-en ilyesmivel nem találkoztam még, bár a sajátomon kívül máshol nem igen használtam még 7-et.Hmm, bezzeg Linuxokon ilyen lassulás nem ismert.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azért ez gáz, hogy arra kell készülni, majd újra kell
telepítenifelfrissíteni a Windowst.
Amennyiben nem zabálják fel a rendszert vírusok meg ilyesmik (hogy ez megtörténhet, az megint egy másik, gáz téma), akkor nem igazán kellene, hogy ilyenre szükség legyen, van egy rakás beépített tisztító eszköz a winben, amivel ki lehet takarítani a működése közben termelt szemetet.Majd megint eljutunk oda, hogy:
-tipikus kérdés Windowson: "ez meg ez nem megy, mit csináljak?"
-tipikus válasz Windowson: "franc tudja,telepítsd újrafrissítsd fel a Windowst"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest