- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
arnyekxxx
veterán
válasz
atti_2010
üzenetére
Mira használod te a gépet, hogy évente akár többször is ujra kell rakni vagy a fiad milyen szemétdombról szedett
szarokkalprogramokkal mérgezi szerencsétlen wint?A házi laptopon vagy 2 éve megy a 7, a munkagépen csak azért lett 1 éve ujrarakva mert a 32 bitet 64re cseréltem. Egyik se babusgatott jószág, hanem keményen melóra használt cuccok.
Elképzelni se tudom, mit kellene tenni egy w7-el, hogy ujrarakást igényeljen (tekintsükk el a direkt rendszerelbarmolástól)
Most olvasom a lassulást. Továbbra se értem, a kétéves laptop se lassult, az asztali se lassul. Az XP lassult.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
atti_2010
üzenetére
Arra a hozzászólásra reagáltam, amiben azt írtad, bedöglik.
Pl. XP esetében még találkoztam az említett lassulással, ott egy idő után tényleg beállt egy lassabb állapot, amire aztán mindegy volt, hogy mit csinált az ember, csak újrarakás oldotta meg. 7-en ilyesmivel nem találkoztam még, bár a sajátomon kívül máshol nem igen használtam még 7-et.Hmm, bezzeg Linuxokon ilyen lassulás nem ismert.
-
attila9988
őstag
válasz
atti_2010
üzenetére
mert hosszabb használat után már elkerülhetetlen az újratelepítés.
Ez marhaság. Önmagától az ablakok sem romlik el, ahhoz tenni kell valamit. Nyilván ha összeszemeteled minden vacakkal amit találsz a neten, akkor előbb utóbb lesz valami ami beborítja, de ez nem egy "természetes" folyamat, ne állítsd be annak. (win95 -nél a registry hizlalós folyamatok még képesek voltak ilyesmire, de az már régi ügy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi