- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
arnyekxxx
veterán
válasz
atti_2010 #36 üzenetére
Mira használod te a gépet, hogy évente akár többször is ujra kell rakni vagy a fiad milyen szemétdombról szedett
szarokkalprogramokkal mérgezi szerencsétlen wint?A házi laptopon vagy 2 éve megy a 7, a munkagépen csak azért lett 1 éve ujrarakva mert a 32 bitet 64re cseréltem. Egyik se babusgatott jószág, hanem keményen melóra használt cuccok.
Elképzelni se tudom, mit kellene tenni egy w7-el, hogy ujrarakást igényeljen (tekintsükk el a direkt rendszerelbarmolástól)
Most olvasom a lassulást. Továbbra se értem, a kétéves laptop se lassult, az asztali se lassul. Az XP lassult.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
atti_2010 #39 üzenetére
Arra a hozzászólásra reagáltam, amiben azt írtad, bedöglik.
Pl. XP esetében még találkoztam az említett lassulással, ott egy idő után tényleg beállt egy lassabb állapot, amire aztán mindegy volt, hogy mit csinált az ember, csak újrarakás oldotta meg. 7-en ilyesmivel nem találkoztam még, bár a sajátomon kívül máshol nem igen használtam még 7-et.Hmm, bezzeg Linuxokon ilyen lassulás nem ismert.
-
attila9988
őstag
válasz
atti_2010 #32 üzenetére
mert hosszabb használat után már elkerülhetetlen az újratelepítés.
Ez marhaság. Önmagától az ablakok sem romlik el, ahhoz tenni kell valamit. Nyilván ha összeszemeteled minden vacakkal amit találsz a neten, akkor előbb utóbb lesz valami ami beborítja, de ez nem egy "természetes" folyamat, ne állítsd be annak. (win95 -nél a registry hizlalós folyamatok még képesek voltak ilyesmire, de az már régi ügy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest