- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
Eddig is ment a 2-3 képernyőn a tálca! Hol a gond?
(#85) Zoz: Azt a tanácsot szokták ilyenkor adni ,hogy ha cserélsz alaplapot tessék újrainstalálni az egész gépet mindennel együtt. Esetleges zűrzavarok elkerülése végett!
(#81) Dark Archon: Én is használok Autocad ,Photoshop ,Corel sőt még más progikat is. Természetessen én csak az instalálást értettem a 2 óra alatt. Többi beállítás már más lapra tartozik. Nekem is elmegy pár óra beállítgatni a dolgokat!
-
KAMELOT
titán
Jól írod!
Inkább úgy néz ki a mikroszoftnál ,hogy csináltunk valamit ,de csak annyit ,hogy touchscreenes lett a win. bootolási meg instalálási idő itt nem jelent már semmit. Ezek mellékes dolgok. Most 5mp-vel gyorsabban bootol senkit nem érdekel. Aki meg használja a gépet úgyis alvó állapotba teszi onnét 2mp alatt bent van a win.
Szóval nem csináltak ezek semmit csak a külsején változtattak.
Aki meg nem akar vásárolgatni szoftvert meg félni ,hogy esetleg megtámadja vírus a gépet és újra kell telepíteni akkor az ubuntu-t fog használni hiszen ott minden ingyen van.
Eddigi leg-leg-leg WIN az a 7-es. 2011-ben 1x instaláltam csak újra. Vírus nincs mert maximális védelem alatt van esettel ami esetemben ingyenes...azaz nincs password meg username semSemmi crackre ne gondoljon senki sem! Originál változat originál eset oldalról lehúzva.
WIN újrainstalálási idő meg senkit nem érdekel. Nem tudom mit akart ezzel a mikroszoft elérni......talán majd mindenki minden nap instalálni fogja a gépet!?!?
APPLE OS X-hez képest sokkal le vannak maradva! -
KAMELOT
titán
Egyetértek...Full reinstallkor max 2 óra midnent feltenni. Ebben benne van az összes hardwer software játékok telepítése és frissítés is egyben. Adobe corel HP progik stb.
Én is mindig FORMAT C: és akkor tudom ,hogy tiszta rendszert teszek fel.
Szemét eltávolításra ajánlom neked a Windows Doctor és Ccleaner progikat. Valamint a Böngészőben Clear recent history----ikont.
Ezzel napi 100-200mb szemetet spórolsz meg.(#25) 8zabi: szerintem évente 1-2x elég újratenni a gépet. meg persze nomrális vírus progit kell használni. Sebesség nem változtat semmit...parasztvakítás ennyi!
-
KAMELOT
titán
Kiváncsi vagyok az új WIN 7-re
Lényegében ez az csak ki van bővítve néhány cuccal. Touchscreenel lehúzhatják magukat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest