- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
Schuler888 #2 üzenetére
Én jobban szerettem a Googl Weart mint a tizent. Ez egyéni döntés. Az volt a Huawei W2 is. Most újra tudom használni az akkori óra lapjaimat. A tizen nem engedte. Szerintem nyugodtan cseréld nem fogod megbánni. Legalább is én nem bántam meg a cserét. Vétel előtt 4 napig hezitáltam. Üzemidőben hozza amit a Active 2 Addig is figyeled a fejleményeket és eldöntöd. A hüvely hozzá állása miatt nagyon gáz egy óra volt. Szerencsére 1 év után vissza vette a Tmob. Most meg másfél év után vissza vette az SGW3 at.
-
Badboys
őstag
Most jön le. Már a mai napon megjött. Kíváncsian várom az újításokat. Nekem az üzemidő eddig is hozta az elvártat 2 naponta megy töltőre. 25-30% nál. Viszont amit rettenetesen rühellek az a sok törölhetetlen gagyi számlap. Remélem most is ilyenek jönnek. Egy óvodás gyerek ízlése különb mint a samu dizájnereké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple USB C kábelek - Új
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest