- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekop
senior tag
Sajnos megint korai volt az öröm, múlthét pénteken csörög a vezetékes felveszem semmit nem hallok. Lerakom, felveszem nincs tárcsahang. Felhívom mobilról, kicseng, de felvéve néma.
Ránézek a vonalra, ezt látom: [kép]
Hibabejelentő felhív, ok küldik a szerelőt. Másnap jött, megnézte a vonalat a saját eszközével, majd "kábelhiba, ezzel én nem tudok mit kezdeni, szólok a kábeleseknek" kijelentéssel összepakolt és ment.
Még aznap jött az üzenet, hogy elhárították a hibát.
Gyorsan megnéztem a vonalat: [kép], ez jónak tűnt, nem tudom mit csinálhattak, de a pppoe nem szakadt meg közben az biztos.
Ma ránézek a vonalra és majdnem idegösszeomlást kaptam: [kép]
Az output power 14.5dBm ről 4.8dBm-re esett vissza egy hét alatt, és már nyomja a CRC hibákat is.
Ez vajon miért, vagy hogy történhet?
Mit kellene csinálnom még, hogy végre kijavítsák a hibát? Megfenyegessem őket életveszélyesen, vagy bemenjek személyesen és pisztolyt fogjak a fejükhöz?
Arra rájöttem, hogy szép szóval nem megyek már semmire erre a tetves cégnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame D9 Max Gen 2 robotporszívó, 2030-ig garanciával
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest