Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekop
senior tag
Sajnos megint korai volt az öröm, múlthét pénteken csörög a vezetékes felveszem semmit nem hallok. Lerakom, felveszem nincs tárcsahang. Felhívom mobilról, kicseng, de felvéve néma.

Ránézek a vonalra, ezt látom: [kép]
Hibabejelentő felhív, ok küldik a szerelőt. Másnap jött, megnézte a vonalat a saját eszközével, majd "kábelhiba, ezzel én nem tudok mit kezdeni, szólok a kábeleseknek" kijelentéssel összepakolt és ment.
Még aznap jött az üzenet, hogy elhárították a hibát.
Gyorsan megnéztem a vonalat: [kép], ez jónak tűnt, nem tudom mit csinálhattak, de a pppoe nem szakadt meg közben az biztos.
Ma ránézek a vonalra és majdnem idegösszeomlást kaptam: [kép]
Az output power 14.5dBm ről 4.8dBm-re esett vissza egy hét alatt, és már nyomja a CRC hibákat is.
Ez vajon miért, vagy hogy történhet?
Mit kellene csinálnom még, hogy végre kijavítsák a hibát? Megfenyegessem őket életveszélyesen, vagy bemenjek személyesen és pisztolyt fogjak a fejükhöz?
Arra rájöttem, hogy szép szóval nem megyek már semmire erre a tetves cégnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi