Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Veled ellentétben nekem van saját gyakorlati tapasztalatom nem is kevés, de majd ha fel tudsz mutatni egy saját DSLAM-et teszt hurokkal, spektrum analizátorral, és mutatsz nekem egyetlen képet, ahol azonos vonalon rosszabbat megy a VDSL2 mint az ADSL2+ akkor majd szóljál.
"Sokat javítana a dolgon ha mutatnál egy hasonló képet ahol a 2-3km közti távolságban elérhető sebességeket mutatja egy vdsl dslam gyártó valamelyik prospektusa..."
Leírtam már, de még egyszer leírom: hosszas keresgélés után sem találtam olyan képet ahol ugyanez a jelenség látható, de egyetlen gyártó vagy más forrás sem mutat ilyet. Beírod a google képkeresőjébe hogy vdsl2 és megnézheted a találati listát, egyetlen kép sincs ahol az Ofcom grafikonjához akár csak hasonló eredmény született volna. Pedig megtalálható ott többek közt olyan semmirekellő gyártók képei is mint az Alcatel-Lucent vagy a Broadcom (ketten együtt a világ DSL végpontjainak a 70%-át szolgálják ki). Dehát az Ofcom biztos nincs egy súlycsoportban ezekkel a cégekkel...
De ezen a nyilvánvaló tévedésen túl is van baromság, például hogy az ADSL2+-nál 1000 méteren (nyilván valós vonalat feltételezek) még 23-24megabitet jeleznek, holott ez tesztlaborban 2 méter vezetékkel sem mindig jön össze.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- AliExpress tapasztalatok
- E-book olvasók
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi