Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Ez egy grafikon, nem pedig hiteles mérés. Rajzolni pedig én is tudok. Mivel a grafikon vélhető bemenetéül szolgáló adatsorról semmit nem tudunk (se a mért adatokat, sem a módszertant, sem semmit), ezért fordítsuk meg a dolgot: mondj nekem egyetlen olyan a technológia működésén alapuló érvet, aminek a következtében egyáltalán elvi síkon előfordulhat az, hogy a VDSL2 ugyanolyan körülmények között lassabb mint az ADSL2+. Kíváncsian várom. Az is beszédes hogy ha keres az ember, egyetlen olyan adatsort vagy grafikont sem talál ezen kívül, ahol az ADSL2+ bárhol is gyorsabb lenne a VDSL2-nél. Mindezt ráadásul úgy, hogy a VDSL2 installációk nagy része kisebb adásteljesítménnyel megy, mint a korábbi ADSL2+ kiépítések...
Legközelebb nem moralizálok ígérem. Sokan azt hiszik, hogy a pH! annyira kiüresedett az utóbbi években, hogy itt legfeljebb csak a technológiát félig meddig ismerő fazonokkal lehet találkozni. Aztán amikor belefutnak abba az egy-kettőbe akik nem a wikipédiáról ismerik az adott technológiát, meg vannak lepve. A bizonyítási kényszer egyébként sem az én oldalamon van: nem én állítottam hogy szarabb lehet a VDSL2, hanem te, hát lássuk akkor a bizonyítékokat, ami != egy darab színes grafikonnal.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest