Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_one
tag
Nekem egy Thomson SpeedTouch ST780-as ADSL2+ HGW van.
Családiról, Netmámia M-re váltás után ilyen vonali sebességgel kapcsolódik:Link Information
Uptime: 0 days, 0:14:08
Modulation: G.992.5 annex B
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.276 / 20.156
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 1,01 / 1,51
Output Power (Up/Down) [dBm]: 13,0 / 13,5
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,5 / 6,0
SN Margin (Up/Down) [dB]: 17,0 / 9,0A kapcsolat stabil, 15 óra alatt olyan 500 FEC hibát produkált. CRC és a HEC hibák elhanyagolhatók (2-3db).
Jelenleg kb. 10 méter árnyékolatlan sima 2 eres (nem sodrott és nem csavart) telefonkábel jön be a külső fali csatlakozóról. Szeretném ilyen kábelre lecserélni, a felesleges csatlakozásokat megszünteti ill. beforrasztani. Bízom benne, hogy jó hatással lesz a link sebességre! Tudja valaki hogy milyen max sebességre vannak belőve az ADSL2+ DSLAM-ok a NetMánia M-es díjcsomagnál?
A HGW-nek egy nyári vihar alkalmával 2 Ethernet portja elszállt. Anno nem mertem cseréltetni, féltem hogy egy leharcoltabbat kapok, ezért inkább vettem egy plusz switchet. Külön modemmel elég macerás VOIP telefon, amit a család elég aktívan használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest