Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
deter
aktív tag
Majd délután még ránézek. Kecskeméti vagyok, de szívesen elküldöm postán, persze ha ez nincs a terhedre
Illetve a fukciók terén volna egy javaslatom (bár még nem láttam működés közben). Üdvözlendő volna a beállításokat különböző profilokba lehetne menteni. Azt tapasztaltam, hogy minél stabilabb vonal (nagyobb az SNR), annál inkább kevesebb a játékokban a choke-ok, loss-ok (elveszett, hiányos csomagok), illetve a válaszidő is jobb. Ami érthető, mert így kevésbé van szükség hibajavító rutinokra. Tehát sávszélesség alacsony prioritású.
De aktív letöltésnél teljesen mindegy a válaszidő és néhány csomaghiba. És sávszél a legfontosabb.üdv_
deter
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest