- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingadam
csendes tag
Érdekes azt hallani, hogy mennyi kellően hozzá nem értő ember dolgozik egy ekkora cégnél is akkor bele sem merek gondolni kik dolgoznak a kisebbeknél...
Mindenképpen a következő az átadási pontnál lévő teszt lesz a héten valamikor ha lesz időm megcsinálom és megírom a tapasztalataim.
A DSLAM-ról jutott eszembe, hogy annak azért nagy valószínűsége nincs szerintem mert kb egy éve teljesen meghalt a net akkor hívtam szerelőt aki rögtön modemcserével próbálkozott de azzal sem szinkrinizált be végül a központba visszament és átkötött egy másik portra ami után jó lett. De a szakadás előtte és utána is jelentkezett szóval 2 hibás portnak elég kicsi a valószínűsége.
Jó lenne ha tényleng sikerülne rájönni mi okozza bár azért szántam ilyen későn el magam, hogy utána járjak mi okozhatja mert elég random, hogy mikor szakad pl ha nem megy torrent akkor csak nagyon ritkán van szakadás
Ja még valami az miért van hogy nálam van egy pár olyan vivő amit nem én tiltottam ki és mégis úgy látszik hogy nincsenek használatban. Nézegettem a forumban a grafikonokat és ilyet nem nagyon láttam senkinél.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest