Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingadam
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni az adsl újrakábelezéséhez. Azt tudom hogy utp kábelt kéne a telefonkábel helyett vezetni de milyet? Fali kábelt vagy patch kábelt, árnyékoltat vagy nem? Esetleg egy linket tudna küldeni valaki. Az ár sem lenne mindegy mert elég sok kéne. (kb. 30 méter) A kábel csatornában menne elég hosszan mert tetőteres lakásban az emeletre kell vezetni.
Az átadási pont ahol át van fúrva a fal így néz ki:
[link]A kérdés az lenne, hogy hogyan kössem ebbe bele az utp kábelt? Olvastam továbbá, hogy szabad végű érnek nem kéne maradnia, mivel padlófűtés van így a radiátorra kötés viszont nem megoldható, az áramhálózat földelését pedig nem tudom jó-e vagy hogy kéne megcsinálni. Esetleg van valami másik egyszerű megoldás a nem használt erek földelésére vagy hogy ne működjenek antennaként?
2 telefon is van a vonalon tehát szűrő is kell. Úgy gondoltam hogy rögtön az átadási pontnál egy rövid kábellel rákötném a szűrőre és onnan utp-vel vinném fel a modemhez és sima telefonzsinórral a telefonhoz úgy hogy egy helyen elosztanám a 2 telefonhoz. Ez így jó vagy később legyen a szűrő vagy mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
- potyautas: Másik küldetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% Ryzen 5 16/256 Tűéles Retina
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% i7-1185G7 16/512 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi