Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanix
újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon, muszáj volt regisztrálnom, mert totál elakadtam.
Van egy DLink DSL-380T modemem, ami kb. 3 éve üzemel"t"bridge módba beállítva, mögötte egy DLinkDIR-655-ös routerrel.
Az utóbbi időben elég gyakran előfordult, hogy megszakadt a net kapcsolatom.
"Okosan" gondoltam rátolok egy firmware frissítést, hátha segít rajta. (Persze a témával kapcsolatos blogokat akkor még nem olvastam).
A firmware-t persze a modem webes felületén kersztül töltöttem fel, ki is nyírta rendesen.
Több napos keresgélés és próbálkozás után ott tartok, hogy sikerül ugyan az eredeti gyári vagy egy Routertech-es firmware-t feltolni az RRT-vel, de utána is csak ftp-n keresztül érem el a modemet, a http kapcsolat nem él, nem tudom konfigolni. Hiába pingelem a 192.168.1.1-et, nem látja.
A modemben egyébként a 4 db 1000 microfarados kondenzátor szépen megpúposodott és a tetején már egy ki barna cucc is kifolyt, köszönhetően az elégtelen hűtésnek.
Először cseréljem a kondikat és utána próbálkozzam tovább valamilyen szoftveres megoldással vagy kuka?
Valaki (esetleg dchard???), tudna valamilyen útmutatást adni hogyan tovább?Előre is köszönöm: Hanix
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest