- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi_84
csendes tag
Háát, én új előfizetőként kaptam meg a 70eFt-s telót 24 havi részletre 0 Ft előleggel XS csomagban.
Kérdeztem is a sráctól, hogy vmi fedezetvizsgálat, vagy előleg nem kell-e? Annyit mondott, hogy XL nagyságú csomagnál kell előleget fizetni (de ott meg 0 Ft a teló). A fedezetvizsgálatnál meg max megkérdezik, hogy mennyit keresek, de azt igazolni sem is kell. -
tomcsi_84
csendes tag
Hát, én kb. 7 év után váltottam vodáról T-re.
Az Xperia P kerek 30-cal többe került volna náluk. Mikor bementem adategyeztetésre vodához az átírás miatt még futottak egy kört, s végül már csak 6-7 ezer lett volna a különbség a két szolgáltatói ár között, de végül mégis váltottam. Most meg egy hete arra várok, hogy végre elintézzék az átírást, mert vmi miatt folyton visszadobják a számhordozásom.
És pont akartunk venni barátnőmnek is egy Xperia U-t még múlt héten (legalább a telefonok is passzoltak volna egymáshoz) , erre fel nem volt készleten (a gép szerint legalábbis volt, csak az eladó nem találta) Rakattunk is el egyet, ha érkezne új készlet, de tegnap láttam én is, hogy eddig 20 helyett már duplájába kerülne, így viszont már kérdéses a vásárlás...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged