Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Nem tudom, nekem kényelmes a kezelése. Ha fullscreenre kattintok (nehéz eltéveszteni), egyből HD-ra vagy az elérhető legnagyobbra vált, így még ezzel sem kell foglalkozni és 90%-ban nem kezdi elölről vagy 5 másodperccel későbbről a lejátszást, hanem jó helyről folytatja. A többi 10% nyilván bug. Az minőségváltó is eltűnik egyből, ha kiválasztok egyet, olyan hibával még nem találkoztam, hogy fent maradt volna. A reklámok meg... zavaróak, ezt kevesen vitatják, viszont ezek miatt nem US only a szolgáltatás még 15 évig, további 5 évig meg Nyugat-Európa és Kanada van csak a listán, illetve szintén a reklámok miatt nem kérnek $20-$40-t havonta a regisztrációért.
Az a sok szar keretlink, amit beraknak a videókba meg nem a YouTube sara, ő válaszolt az igényekre, a feltöltők meg, akik beborítják a videóikat ilyesmikkel, akkora barmok mint állat. De van aki értelmesen használja, megjegyzéseket rak be, mondjuk egy hibásan elhangzott tényt korrigálnak, plusz információkat írnak ki, illetve a videó végére pakolják a linkeket további videókhoz meg egyebekhez. -
Rickazoid
addikt
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
Az "időzoomot" én is láttam már és úgy rémlik ott.
Bár szerintem ilyenre hasznosabb lenne, ha mondjuk nem egy percet ugrana a jobb/bal nyíl egy videóban, hanem mondjuk 10 másodpercet, a fel/le nyíl 1 percet és a PgUp/PgDn 10 percet. Illetve a konkrét időpontra ugrásnak is lehetne grafikus elérhetősége.Egyébként élesítették a HTML5-öt? Tegnap új lapon nyitottam egy videót és meglepődtem, hogy elindult. Nézem és HTML5 volt, pedig nincs bekapcsolva a teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távcső topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged