Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

válasz janos1988 #8 üzenetére

Nem tudom, nekem kényelmes a kezelése. Ha fullscreenre kattintok (nehéz eltéveszteni), egyből HD-ra vagy az elérhető legnagyobbra vált, így még ezzel sem kell foglalkozni és 90%-ban nem kezdi elölről vagy 5 másodperccel későbbről a lejátszást, hanem jó helyről folytatja. A többi 10% nyilván bug. Az minőségváltó is eltűnik egyből, ha kiválasztok egyet, olyan hibával még nem találkoztam, hogy fent maradt volna. A reklámok meg... zavaróak, ezt kevesen vitatják, viszont ezek miatt nem US only a szolgáltatás még 15 évig, további 5 évig meg Nyugat-Európa és Kanada van csak a listán, illetve szintén a reklámok miatt nem kérnek $20-$40-t havonta a regisztrációért.
    Az a sok szar keretlink, amit beraknak a videókba meg nem a YouTube sara, ő válaszolt az igényekre, a feltöltők meg, akik beborítják a videóikat ilyesmikkel, akkora barmok mint állat. De van aki értelmesen használja, megjegyzéseket rak be, mondjuk egy hibásan elhangzott tényt korrigálnak, plusz információkat írnak ki, illetve a videó végére pakolják a linkeket további videókhoz meg egyebekhez.

• Rickazoid

addikt

válasz enginev3.0 #2 üzenetére

Az "időzoomot" én is láttam már és úgy rémlik ott.
    Bár szerintem ilyenre hasznosabb lenne, ha mondjuk nem egy percet ugrana a jobb/bal nyíl egy videóban, hanem mondjuk 10 másodpercet, a fel/le nyíl 1 percet és a PgUp/PgDn 10 percet. Illetve a konkrét időpontra ugrásnak is lehetne grafikus elérhetősége.

Egyébként élesítették a HTML5-öt? Tegnap új lapon nyitottam egy videót és meglepődtem, hogy elindult. Nézem és HTML5 volt, pedig nincs bekapcsolva a teszt.

Új hozzászólás Aktív témák