Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
Erre kíváncsi leszek
-
leslieke
Jómunkásember
-
jFox
addikt
Nem lesz ez rossz, ha lesznek rá app-ok.
Nekem a MeGoo és a MobLin is tetszett annó, mind a kettő kipróbáltam. Csak kár, hogy elég gyér volt az App bolt-ja. Ezek mentek NetBook-on és PC-n is.
De a Tizen úgy látom inkább az ARM vonalra koncentrál. Bár ha az Intel is benne van, csak lesz valami x86-os változata is. -
Hadrian
tag
El kellene már szakadni ettől a mobil ügytől, gyakorlatilag minden cikkből az jön le, hogy a Samsung is saját ökoszisztémát akar, és a telefonokon túl sok mást is csinálnak, amin használhatják.
"Tizen has been demonstrated in action on smartphones, but Trevor Cornwell emphasized the operating system's potential application with other devices, saying Tizen "extends beyond the smartphone and tablet ecosystem to a wider array of other connected device segments." In addition to a smartphone and tablet OS, Tizen touts itself as a software platform for netbooks, smart TV, and in-vehicle entertainment."
http://www.theverge.com/2013/11/12/5093588/tizen-open-operating-system-partners-with-36-companies
-
=Mentor=
őstag
Mobilon továbbra sem látok esélyt a sikerre, hiszen a Samsungon kívül egyetlen másik mobilgyártó sincs a listán... Ha a Samsung leváltaná vele az Androidot, akkor megindulhatna a siker útján, de ahhoz ki kell forrnia és kell jó pár százezer app is, ami hosszú évek kérdése.
-
PZsolt27
tag
Ezt a Redwood készüléket elvileg csak Indiában osztogatták a fejlesztőknek, viszont mindenhol máshol a Galaxy S3-as, RD-PQ kódjelű telefont kapták. Az pedig brutális gyors ha natív kód végrehajtásáról van szó, márpedig ez a Tizen egyik alappillére. A legtöbb fejlesztő pedig RD-PQ-n fejleszt (720x1280-as felbontással), annál lassabb/gyengébb hardverrel nem jöhetnek ki. Nem értem ezt a Redwood dolgot...
-
xmaas
őstag
Ez hasonlit egy rosszul mukodo I os feluletre kicsit
-
leslieke
Jómunkásember
Engem érdekel, ha egy jó telefont raknak alá, akkor veszek egyet.
-
Hadrian
tag
A fejlesztői telefont benchmarkolták.
http://www.gsmarena.com/samsung_i8800_redwood_shows_up_in_benchmarks-news-7161.php
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mondjuk, ha már új OS, akkor lépjünk előre is. A Tizen nem sokkal több az Androidnál, csak a Samsung akar szabadulni a Google-től.
A mobilra szánt Ubuntu lenne lényeges előrelépés technikailag. -
alevan
őstag
Én az androiddal tanultam meg a leckét, többet vele nem fogok szopni. (Öcsém viszont a Badával)
Ez egy valós alternatíva lehet. De hogy Ballmer-t idézzem, csak egy dolog számít:
DEVELOPERS! DEVELOPERS! DEVELOPERS!
-
ABal
őstag
A badával megtanultam a leckét, ezt már nem szopom be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest