Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Örülök neki, hogy nem csak én látom így, és igen is kell (NEKEM) az offline mentés is.
Balika911: "A sok HDD-s gépeknek már bőven leáldozóban van, és a gyártók is egyre inkább ezt veszik alapul." -- sajnos ebben igazad van, a gyártók sokkal olcsóbban előállítják ezeket a jóval kevesebb alapanyag szükségletű házakat, tesznek bele világítós ventit, meg RGB szart és eladják "gémer" házként sokszoros haszonnal!
Konkrétan, ha véletlenül le szeretném cserélni a HAF932-es házamat, nem sok választásom van (néztem), de semmi belsővel rendelkező, gamernek csúfolt, világítós, karácsonyfa annyi van mint égen a csillag..... -
zetor2000
őstag
Nem vészesen drágák, pláne használtan. Hardveraprón vettem 4 rekeszes Qnapot, ami Atom CPUs, 80ért, üresen. Mire tele lett, 190 be van. De így van benne 4x3TB WD Red, és mindent is tud. A lemezek vatta újak, garisak.
Ezek nem csak -sőt...messze nem csak - tárolásra képesek. Amit elképzelsz, hogy megoldaná egy valami, ez azt is tudja, meg még többet. Ez ilyen otthoni/kisirodai mindenes, de tényleg rengeteg mindent tud, ami nem klasszikus NAS feladat. Nem részletezem, ha veszel egyet, rájössz, hogy a fileszerveren túl is van élet(akár böngészős gépnek, és média pc-nek is használható némi konfigurálás után)
-
törölt tag
Drágák, de még így is erre halad a világ. Azért lesznek talán olcsóbbak is.
"A beszélgetés a tárolás kontra felhő irányába ment át."
Igen, látom közben, hogy témát váltott a thread. Én még az eredeti felvetéshez akartam hozzászólni, ehhez a másik szálhoz most nem szeretnék.
-
orion1025
őstag
És ki őrizget minden egyes filmet évezredekig? Ez a családomban is jó szokás, hogy öt HDD van a gépben, mert a Rózsi néni taj számát is meg kell őrizni az utókornak száz példányban, de a delete gomb nem ismerős senkinek. Ami fontos meg kellhet máskor az megy biztos helyre, pár apróság meg marad, én semmit nem őrizgetek. Az optikai meghajtó nélküli házak sem véletlenül tűntek el, mert én is lusta vagyok már a lemezért elmászni ha kell, szeretem más formában tárolni a motyóimat amiket gyorsan elérhetek.
-
orion1025
őstag
Örülök neki, hogy egyeseknek ilyen problémái vannak. Elképzelni sem tudom mit lehet tárolni ilyen mennyiségben. Nekem a tíz konzolom, három asztalim, két notim sem éri el együtt az egy terrát.... Ami fontos az megy a felhőbe meg lemezre, de elképzelésem sincs mit lehet gyűjtögetni ilyen mennyiségben a szokásos warezolt filmeken kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az OpenAI vezérigazgatója felhívta a Microsoft vezetőjét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest