Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Én úgy tudom, hogy az ember perifériás látása, ha középre fókuszálunk, akkor oldalirányban jobb, mint függőleges irányban, úgy értem nem minőségben, hanem látószögben, illetve jobban/könnyebben is mozog vízszintesen a szemünk. Mondjuk ezt roppant egyszerűen ki is lehet próbál a kis kezünkkel.
Ha jól rémlik ez a volt anno az egyik ok, amiért áttértek a mozikban a szélesvászonra. Igaz a mozis szélesebb mint az otthon használatos monitoraink tudnak, hogy melyik a jobb(a 16:9(10) vagy a mozis, ami kb. 21:9) a látás szempontjából, azt nem tudom. De az biztos, hogy a 4:3, legalább is a fentiek tükrében(és ha tényleg jól tudom), nem túl célszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest