Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
neopeti
tag
Te valami fizetett bérenc vagy ???
"Az tuti, hogy, a Google hiányos vagyis a HMS mobilokat nem keresik az emberek!"
"Európában halott márka lett a Huawei."Pont most vettem egyet kipróbálásra az ólcsóbb kategóriából az Y6P egy legalja kategória 42 ezer forintért. Hihetetlenül gyors, fele annyi memóriát zabál mint a google. Rendkívűl jó az energia használat, igaz ebben 5000-es akku van, kb 1 %-ot merül 8 óra alatt. Nincs tele pakolva a sok letörölhetetlen google szeméttel amit az emberek 99%- a semmire sem használ.
A legtöbb google alkalmazást fel tudod rakni, használható.De ki a faszt érdekelnek a google alkalmazások?
minden működik csak amihez google belépés kell, az nem
gmail? millió levelező kliens van!
google térkép? Az működik.
hangouts nem működik, de kit érdekel? 1 év múlva megy a kukába a hangoutsSzóval leteszteltem a HMS rendszert és nagyon pöpec, nyugodtan használható.
Az alkalmazások száma irdatlan tempóval bővül.
Van külön kérvényező ahol igényelhető az adott alkalmazás támogatása, ami hamarosan bekerül a támogatottak közé.Szóval kurvára lehet élni a google kélkül is...
-
domerator
veterán
Mindig béna voltam rajzból, sose terveztem semmi formát, de amennyi fantázia kell a mostani téglatelefonok dizájnjához, hát minimum oscart kapnék két vonal odébbrajzolásával.
-
joey04
titán
Fizikai gomb jó, hajlítás nem.
-
GSP
aktív tag
-
atike
nagyúr
Sajna szinte mindegy milyen lesz a formaterv - nem ez fogja nem-eladni a telefont...
-
jeni
félisten
Amúgy minek ilyenről hírt adni?
Na jó nyálcsorgatónak. Amúgy mind a 4 szolgáltatóknál a Huawei P40 Lite mobilon kívül az összes 40-s szériát leszedetik a listáról vagy a 40 Pro-t horror áron kínálják amit sajnos senki sem veszi meg. Aki ügyes az inkább más kereskedelmi boltokbol veszi meg sokkal olcsóbban.
Az tuti, hogy, a Google hiányos vagyis a HMS mobilokat nem keresek az emberek!
Európában halott márka lett a Huawei.
Pedig hardverileg nagyon jó telefonok csak hát a körítés az ami pocsék. -
Tesznek rá egy STOP táblát és annyi... Na jó, ez kicsit trollszagú volt.
Kicsit már túlvariálják a gyártók ezt a kameraszigetet, mintha valami divatjegy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)