Új dizájnnal jön a Huawei Mate 40?

A hivatalos előzetes alapján a Mate 40 család legalább egy tagja frissített formatervvel várható.

A Huawei október 22-én mutatja be a Mate 40 szériát, illetve potenciálisan még néhány apróságot. Az eddigi információk alapján a formaterv a Mate 30 Pro és a P40 Pro kvázi ötvözete lesz. A kijelző erősen ívelt, a szelfikamerák a bal felső sarokban, kapszula formában helyezkednek el a panelen, a bekapcsológomb viszont piros, és elvileg lesznek fizikai hangerőszabályzók, aminek valószínűleg sokan örülnek majd.

A poszt alapján viszont a hátlapi kamerasziget egyedi kialakítást kap, ami a Mate 30 széria kör alakú paneljét gondolja tovább. Egyelőre nem egyértelmű, hogy a kameraelrendezés hat vagy nyolcszögletű, illetve az sem, hogy mindegyik modell vagy csak a sorozat egy tagja érkezik-e egyelőre egyedinek számító hátlapi megjelenéssel.

Azóta történt

Előzmények

  • Videón a Mate 40 Pro

    A Kirin 9000-es csúcskészülék mellett a hajlítható képernyős Mate X2 is befuthat.

  • Hamarosan bemutatkozik a Huawei Mate 40

    Bár elmaradt az új Kirin lapka premierje és hatályba lépett a chipeket érintő amerikai korlátozás, a Huawei tovább folytatja a Mate 40 család előkészületeit.

  • Huawei P40 - kisebb nehézségek

    Nagyon jó minőségű telefon a P40, remek a mérete is, de vagy teljes Google rendszer kéne rá, vagy egy bitang jó ár. Egyik sincs.

Hirdetés