- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Miért baj az, ha olyan gyártónál vesz telefont aki hazai embereket alkalmaz, ezzel megélhetést biztosítva nekik?
Annyit mondott, hogy azért teszi, mert így ha minimális mértékben is, de támogatja az adott céget, és ezzel közvetve a dolgozóit is. Ő csak csepp a tengerben de sok kicsi sokra megy. Más nem így gondolja, de szerintem nem kellene lehurrogni csak azért, mert ő igen.Most annyi történt, hogy ez az ok megszűnt így a Nokia is olyan gyártó lett ebből a szempontból mint a többi, így már nem köti meg azokat a kompromisszumokat, és azt veszi amelyik jobb ár/érték arányban.
Amikor a német gyárát zárta be a Nokia rengeteg német bojkottálta a cég termékeit.
-
c4444
csendes tag
Sötét? Kérlek ezt fejtsed ki! Nem értem!?
Ha a vásárlásom alig kimutatható módon emelte a termelési volument de akkor is hozzájárultam ,hogy x.y. legyen munkája. Ez szerintem egy normális felfogás. Nyilván a pénzt nagyrészt kiviszik. De inkább vettem Nokiát mint egy Samsungot amihez sok magyarnak köze nem igen van!
Szerintem nem sírni kell ,hogy szar Magyarországon a helyzet. Mindenkinek a saját lehetőségei szerint kellene ez ellen tenni. Én úgy tudtam ,hogy kompromisszumok árán Nokiát vettem. (többek között)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest