- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Nekem nagyon bejön
-
-
azopi74
addikt
De viccen kívül: droidon a voxel icon pack-et használom jelenleg, nagyon bejövős. Smart Launcher-rel kombinálva ütős párost alkotnak
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #105 üzenetére
Nekem eddig ez a kedvencem
Lehet még a flat-séget fokozni, egyszer talán ide is eljutunk.Itt egyébként lehet szemezgetni a flat-ebbnél flatebb ikonkészleetek között
-
-
Touch-ko
őstag
Kovezzetek meg, nekem az iOs7 es ez is tetszik. Szerintem szepek az uj ikonok, marmint az a nehany amit kozzetettek.
-
joey04
titán
válasz
sz.balazs.95 #105 üzenetére
a régi ios.
-
válasz
FIREBLADE78 #120 üzenetére
Az ikonoknak nincs háttere, csak a kezdőlapról így vannak kivágva, hogy összehasonlítsák az eddigi ikonokkal..
-
FIREBLADE78
addikt
valaki sok narancsot zabálhatott,ha így rá van izgulva a narancssárga háttérre, mi a francnak háttér? shiiiiiiiiiiiiitttttttttt
-
azopi74
addikt
válasz
GeryFlash #112 üzenetére
Ja, az első fél órában, amíg kipróbálta, és elkápráztatta a családtagokat/ismerősöket az eye-candy-vel. Aztán normális ember gyorsan ki is kapcsolta. De mindennek az alja a vista ultimate-ben bemutatkozó dreamscene volt. Szerencsére gyorsan elfelejtették
De aki videojátékot akar csinálni a desktop-jából, az ma is megteheti stardock object desktop-pal.
Ami meg a flat design-t illeti, sokkal használhatóbb, hatékonyabb és ergonomikusabb, mint a 90-es évek végén eluralkodott barokkos gui stílus, meg a fotorealisztikus ikon őrület.
-
jozso1989
őstag
Most már a Google is olyan lesz mint az Apple? Ha nem jut eszükbe semmi, akkor hozzáírnak +1-et a verziószámhoz és kicserélnek 4 ikont, mint "változtatás"? Zsír....
-
helixP
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #89 üzenetére
Nagyon nem. Nagyon-nagyon nem.
De a meme-et értékelem
-
RaZroX
addikt
Nekem tetszik. A beállítások ikonnak is kezdhetnének valamit, mert a GB óta mind ocsmány.
-
GeryFlash
veterán
válasz
Balathruin #109 üzenetére
A windows aerot mindenki élvezte amíg volt
-
válasz
Balathruin #109 üzenetére
Én kilencvenöttel kezdtem. Azt kedveltem.
Aztán sokáig XP. Azt viszont valamiért nagyon nem szerettem.
Majd Win7. Ez kb. semleges volt számomra.
Kb. ekkor határoztam úgy, hogy alternatívát keresek a a Windowsra.
Ekkor jött az Ubuntu. Kezdetben 10.10. Azt kimondottan kedveltem.
Utána jött be a Unity. Amit akkor kb. mindenki utált, én viszont kb. 1 nap alatt megszoktam és megszerettem. Azóta elég sokat finomítottak rajta, de már a kezdetek óta ígéretesnek tartottam.
Aztán jött a Win8 preview. Ennek egyedül a beállítások felülete nem tetszett, főleg Ubuntu után.
Pontosabban mondva egy egységes, mindent magába foglaló beállítások panel hiánya. Konkrétan szanaszét vannak a beállítási lehetőségek a rendszeren.
Ezt, meg a csempéket kezdetben nagyon utáltam, viszont később váltottam WP-re, és fokozatosan átment pozitívba a véleményem a csempékkel kapcsolatban. A beállítások menüket már nehezebb volt megszoknom, de kb. az is meg van. Mondjuk a vezérlőpult már a W7-ben is eléggé kusza/átláthatatlan volt számomra, annak ellenére, hogy kb. minden egybe van.Aztán most ott tartok, hogy Unity nélkül egy napig nem bírom ki.
illetve a metro felületét is kedvelem.
Mobilon és tableten legalábbis nagyon jó, desktopon a preview óta nem volt vele dolgom, elsősorban azért, mert ezt a wint már végre legálisan akarom beszerezni, csak még nem tudtam kigyűjteni az árát, meg különben sem olyan égetően fontos.Picit hosszú lett...
-
-
dfdfdf
őstag
válasz
Balathruin #106 üzenetére
és "fletebb" is
Változnak a trendek aki a régiben nőtt fel nehezen szokja az újat lásd win8: haver anyukája pl win8al kezdte neki nagyon bejön de én rá se bírok nézni a csempékre és ezek az ikonok se tetszenek nekem. -
w333
félisten
Mi köze a WP -nek ehhez ?
elgurult a gyógyszeretek ?
Isten őrizz hogy a csempékre hasonlítson, nem vagyok én kőműves
-
-
joey04
titán
válasz
sz.balazs.95 #79 üzenetére
Szerintem egyik sem szép, de a jolla lepipál mindent, ez brutálisan ocsmány.
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz
sz.balazs.95 #100 üzenetére
De ezeknek az ikonoknak mi köze van az iOS-hez?
-
-
HardRic
addikt
Szép, nagyon tetszik
-
-
GeryFlash
veterán
Miért jó ez az abszolút ,,flat-letisztult" igénytelenség? Ez nem letisztultság, ez primitívség, nem csak az Androidnál van ez így, a Windows is hihetetlen hogy a Win7-Vista mennyivel szebb mint egy win8...
Apple iOS szintén, ki a franc diktálja ezt a trendet? -
válasz
vagy pl. [ez]
-
daniel909
addikt
válasz
egyaltalan nem csampések ezek az ikonok. hol a szemetek? én az ios ikonjaihoz sem tudnám hasonlítani. kicsit egyszerűbb színekkel operál, egyszerűbb grafikával, néhol árny jáékkal. semmi ios-es nincs benne.
finomabbak az ikonok.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Ég és föld, már nem azért
-
szerintem valahogy így történhetett:
Ed3r_X_:
Tudom, látom. Ennek a mémnek eleve az a lényege, hogy ha valaki próbál valamit csinálni, ami nagyon nem hasonlít az eredeti elképzeléshez, de elkönyveli amolyan „félsikernek”, hogy majdnem.
most hirtelen ezt találtam példának: [link] -
daniel909
addikt
hát már nagyon ideje volt ennek. de jó lenne a felületet is átrajzolni kicsit. jól néznek ki az új ikonok.
-
bagkri01
őstag
Úgy látom sokaknak itt még a sz@r is ízetlen, most tényleg arról megy itt a vita, hogy honnan lett másolva, hát ki nem sz....rja le, rákattintok ,működik és kész.
-
-
tdk.112
aktív tag
hát ez elég pofátlan win phone másolás már megint
nem igaz h a googlenél nincs semmi inováció
-
Crytek
nagyúr
Ilyenre bezzeg van idejük ,de hogy ezer éve óta belerakják végre a programokba/játékokba a választható telepítési útvonalat azt nem minek.
-
válasz
BazsiBazsi #80 üzenetére
Yotaphone?
-
törölt tag
válasz
BazsiBazsi #80 üzenetére
[link] Abból is vannak már jók
-
BazsiBazsi
aktív tag
Hamarosan eljutunk a fekete fehér ikonokig!
-
-
joey04
titán
válasz
sz.balazs.95 #15 üzenetére
Nem ők kezdték, de miattuk terjedt el ez az idióta flat mánia...
-
batai15
félisten
válasz
sz.balazs.95 #75 üzenetére
köszi!
-
batai15
félisten
válasz
sz.balazs.95 #71 üzenetére
a jollan ikon hol lellhető fel?
-
-
culas25
tag
Szerintem sokkal jobbak a valósághű, térhatást keltő ikonok, mint ezek rajzolt papírfecnik. Remélem hamar túl leszünk ezen a minimalizálási őrületen.
-
Maxentius
addikt
Annyira jó, hogy mindhárom nagy mobil OS a rondaság irányába megy... szvsz.
-
phanze
aktív tag
Hát nem is tudom ...
-
zdanee
őstag
Új felület = CGA monitor korszakot idéző ikonok és új háttérképek? Már az iOS kinézetén is mindenki betegre nevette magát, minek ezt majmolni? No mindegy, nekem ott a témázható MIUI
-
Glenda
addikt
Rumor: Google's Android App Icons To Get A Moonshine Makeover [Updated]
Bár én Neowinen olvastam, ma.
mod: ennek a cikknek a szorsza [az engeadget cikk] is erre a linkre hivatkozik.
-
Shatter98
tag
nem lehet hogy a nokia x hatására lettek ilyen metro stílusúak?
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #57 üzenetére
Amióta az alma
-
-
Tidzsimon
őstag
Az az árnyékolás nem kis lopás...
Van ilyen iconpack. -
Integra
titán
csak pár hetet késett ez a hír, sebaj
-
embike10
csendes tag
Nekem tetszenek az új "flat" ikonok
-
törölt tag
Szerintem nem olyan vészesek. Bár ezeket csak a stock droidosok kapják, többi gyártónak saját ikonjai lesznek továbbra is. Playen viszont továbbra is sokkal szebb ikonok vannak, minőségiek. Az egyszerűsítés szerintem az amcsik miatt kezdődött el, az olyan félék miatt akik mikróban szárítanak macskát...
Az külön megmosolyogtató, hogy pár ostoba szifonos azt hiszi, ezt is az Apple találta ki.
-
vittorio7
őstag
Ez nagyon nem szép.
-
Paul119
addikt
Akine nem tetszik dob majd fel egy temat / launchert
-
Mr President
senior tag
A mostani sokkal jobb. Nem tetszik ez a leegyszerüsített túlontúl minimalista dizájn.
-
xperiasigi
őstag
Szerintem nem ronda..
-
Peterson_
addikt
....és akkor ez most jó nekünk?
-
bagkri01
őstag
Szerintem a 4.0 óta már eléggé flat az android design, nincs ezzel semmi baj, akinek nem tetszik az lecseréli. Samsungon, htc-n, sony-n meg úgy sem fogja látni a user ezeket az ikonokat.
-
fi:zi'k
nagyúr
Az alcím német akcentussal van?
-
viking122
csendes tag
Nem rossz.
(De van olyan ikon ami ocsmány.
-
Ellia
addikt
válasz
sz.balazs.95 #15 üzenetére
Ezt írtam úgy, hogy a szintén a testreszabhatóságáról híres windows phone a jelenlegi platformom
(igen volt androdiom és elég sokat bütyköltem - meguntam.)
-
Glenda
addikt
Szerintem szépek, csak picit túl fakók, pasztelesek. Erősebb színpalettával nagyon jó lenne.
-
-
halkow
őstag
vajon kitől csorták ezt a retket?
-
Obyboy
addikt
Nekem gyakorlatilag mindegy az ikon kinézete, az a lényeg, hogy jól működjön az általa elindított app.
-
ucli
senior tag
Hogy lehet valamit így elcseszni???
-
eventus
veterán
Egyre rondább. Nem túl inspiráló a babzsákon való munka. Amilyen vas van már a csúcs gépeken, elbírna jobb grafikát is. Szerencsére vannak igényesebb gyártók is és kicsit belenyúlnak
-
törölt tag
Mert érdekel valakit a beépített icondesign? Sokkal szebbek vannak a PLay-en, a flat sem az Apple fejéből pattant ki, évek óta lehet olyat is kapni, sőt, az iOS7 előtt felkerült 7concept és társai még szerintem jobbra is sikeredtek. Ha alapból hagyná a droid, hogy iconset-et váltson a user, talán ki is bírnám egy hétig a touchwizzel.
(Nem is értem 2014-ben ez miért nem alap... nem mintha érdekelne...)
Akinek tetszik a flat design egyébként, ezeket ajánlom: Flatastico, Flatro, Cryten (személyes kedvencem) és a 7 Concept, ami persze kicsit színesebb (és mintha eltűnt volna a play-ből
)
-
helixP
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #7 üzenetére
Nekem is tetszik, én odavagyok a flat design-ért. Sőt ez nekem még így is sok
Még jó hogy ízlésen nem vitatkozunk.Őszintén, irónia nélkül kérdezem: akiknek nem tetszik, milyet tudnának elképzelni?
-
vrgkrisztian
aktív tag
szerintem így jobban néznek ki az ikonok,legalább egyszerűbbek,nem csiricsáré háromdések
de akkor tényleg mindenhol ilyen ikonok legyenek.a letöltött appok ikonjai is lehetnének akkor már egységesek. de ez sajnos android. gyönyörű lesz majd,hogy a rendszer alapból flat ikonokkal mutatkozik,ha meg leszedsz pár appot,azok ilyen-olyan 3d effektes,visszatükröződéses,árnyékos,csiricsáré ikonok.
szerintem amúgy az új samsung féle flatesített touchwiz is sokkal jobb lett,mint a régiek.és egyébként ezt a laposítást sem az apple kezdte el,mint ahogy az ujjlenyomatos azonosítást sem.és még sorolhatnánk...
-
tDr1v3r
veterán
Nekem is tetszik. Mondjuk az a betűtípus már annyira nem...
-
Nuada herceg
őstag
Nekem tetszik.
De hát ízlések és pofonok... -
w333
félisten
Erre akartam én is utalni ...
A fordítás vicces, Android Police = Új alkalmazás ikonok, mire Magyarországra érkezett a hír már "Új Android felületről" beszélünk ? no comment
Különben nem rossz Link, a kamera és Play ikon nem tetszik
(#23) Balathruin
Play Movie ... az "még" hazánkban nem elérhető így nem is fogod látni
-
Balathruin
veterán
Hát ez nekem se jön be, a Play ikonja nagyon ronda a kevesebb színnel.
-
komistvan
tag
IOS :-)
-
BlackSoft
addikt
Nekem tetszik, hogy flattesedik, de akkor csinálják flatre 100%-ra, vagy sehogy...
-
w333
félisten
És hol az új android felület
én csak új ikonokat látok ...
-
-
batai15
félisten
maga a calendar app ikonja ennyi erővel lehetne már live is akár a miuin amúgy.
-
törölt tag
Ritka ocsmányak, jobban is megerőltethették volna magukat...
-
kolosanyi
veterán
Szerintem se rossz.
-
C$abi
aktív tag
Jaja, csak azért merthogy az Apple is nagymértékben átrajzolta a UI-t flat stílusúra, attól még minek kell mindenkinek kopizni? Bár ebből látszik, hogy az Apple még mindig képes piac- és stílusformáló dolgokat tervezni és eladni.
Remélem nem ilyen ocsmány lesz, meg egyáltalán minek az ikonok mögé színes négyzeteket rakni??? -
Ellia
addikt
Innováció!
Legtöbb embert nem fogja szélütésként érni, akit meg igen az meg le fogja cserélni az ikon készletet és a launchert valami neki tetszőre.
-
Lionking01
tag
Inkább sportolnának már azon, hogy legyen benne proxy kezelés. Sokan céges helyről nem is tudják használni a WIFI hálózatot, mert nincs proxy kezelés az android-ban, Vagyis csak úgy van,hogy ha az adott program is tudja, de úgy kellene, hogy az adott program ne is tudjon róla, hogy proxy-n megy ki, és működjön.
-
Szakiii
addikt
Nekem tetszenek
jó lesz.
-
Nekem tetszik...
Kicsit amúgy olyan, mintha a WP féle Metro és az Apple féle „modern” felületet összegyúrnánk.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ez a flat dizájn már az agyamra megy. Miért erőltetik ennyire?
-
banhammer
veterán
Nem valami szepek az ikonok.
Jaaaaa... ...letisztult ez most a ronda szinonimaja... -
MartOOn
addikt
Meg jo hogy nem vagyok koteles hasznalni az alap ikonkeszletet... Sot a launchert sem...
-
batai15
félisten
ronda.
-
fatal`
titán
Ocsmány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS RT-AC68U
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest