- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- uleFone Power
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
Nekem tetszik...
Kicsit amúgy olyan, mintha a WP féle Metro és az Apple féle „modern” felületet összegyúrnánk.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Pontosan!
Ez nem iOS, hogy akár tetszik, akár nem, el kell viselned, azt, ahogy kinéz.(lvl up!!4!négy! )
C$abi: Az már ne is zavarjon, hogy ezt sem az Apple kezdte el.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
Hát nem tudom, nekem meg pont azok nem tetszenek.
nekem a csicsa, meg mindenféle effektek nem tetszenek.az ubuntu touch ikonjai pl. tök jók
na meg mostanában a Jolla ikonkészlete lett a kedvencem:
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
én azért a különböző flat megvalósításokat nem mosnám össze.
Úgy értem attól, hogy az Apple elgondolása félelmetesen ronda, attól még az Ubuntu Touch dizájnja, vagy a Jolla, vagy a Windows Metro, vagy kb. bármi más, ami flat, még igenis szép.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz BazsiBazsi #80 üzenetére
Yotaphone?
-
sz.balazs.95
veterán
szerintem valahogy így történhetett:
Ed3r_X_:
Tudom, látom. Ennek a mémnek eleve az a lényege, hogy ha valaki próbál valamit csinálni, ami nagyon nem hasonlít az eredeti elképzeléshez, de elkönyveli amolyan „félsikernek”, hogy majdnem.
most hirtelen ezt találtam példának: [link][ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz sz.balazs.95 #89 üzenetére
vagy pl. [ez]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz GeryFlash #93 üzenetére
szerintem ez erősen ízlés dolga.
Attól még, hogy neked nem tetszik, másnak még tetszhet. Nekem pl. sokkal jobban tetszik a 8, mint a 7.el tudom képzelni, min mehettek keresztül az impresszionista festők a maguk idejében.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz daniel909 #99 üzenetére
ráadásul az az iOS-sel szemben valóban minimalista.
Ez az iOS izé csak simán egy színes valami, még csak minimalistának sem feltétlen nevezhető.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
pedig nekem a Jolla ikonkészlete kimondottan tetszik.
na mindegy.
neked melyik a kedvenc ikonkészleted?csak hogy én is nevethessek egy jót.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Balathruin #109 üzenetére
Én kilencvenöttel kezdtem. Azt kedveltem.
Aztán sokáig XP. Azt viszont valamiért nagyon nem szerettem.
Majd Win7. Ez kb. semleges volt számomra.
Kb. ekkor határoztam úgy, hogy alternatívát keresek a a Windowsra.
Ekkor jött az Ubuntu. Kezdetben 10.10. Azt kimondottan kedveltem.
Utána jött be a Unity. Amit akkor kb. mindenki utált, én viszont kb. 1 nap alatt megszoktam és megszerettem. Azóta elég sokat finomítottak rajta, de már a kezdetek óta ígéretesnek tartottam.
Aztán jött a Win8 preview. Ennek egyedül a beállítások felülete nem tetszett, főleg Ubuntu után.
Pontosabban mondva egy egységes, mindent magába foglaló beállítások panel hiánya. Konkrétan szanaszét vannak a beállítási lehetőségek a rendszeren.
Ezt, meg a csempéket kezdetben nagyon utáltam, viszont később váltottam WP-re, és fokozatosan átment pozitívba a véleményem a csempékkel kapcsolatban. A beállítások menüket már nehezebb volt megszoknom, de kb. az is meg van. Mondjuk a vezérlőpult már a W7-ben is eléggé kusza/átláthatatlan volt számomra, annak ellenére, hogy kb. minden egybe van.Aztán most ott tartok, hogy Unity nélkül egy napig nem bírom ki. illetve a metro felületét is kedvelem.
Mobilon és tableten legalábbis nagyon jó, desktopon a preview óta nem volt vele dolgom, elsősorban azért, mert ezt a wint már végre legálisan akarom beszerezni, csak még nem tudtam kigyűjteni az árát, meg különben sem olyan égetően fontos.Picit hosszú lett...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest